Bokningspolicy

AVBOKNINGSPOLICY

Uteblivna tider och bokningar utan avbokning inom 24 timmar innan din avbokade tid debiteras till 100% av kostnaden. För att avboka din tid gör du detta genom epost till kontakt@stockholmmassage.se. Kontaktuppgifter hittar du på vår webbplats under fliken “Kontakt/Hitta hit”.

VARFÖR DEBITERAR STOCKHOLMMASSAGE.SE FÖR UTEBLIVNA BESÖK?

Uteblivna bokningar innebär utebliven inkomst för vår verksamhet. När du som kund bokar en behandling ingår du ett avtal, där du som kund (köpare) förbinder dig till att komma till oss vid en överenskommen tid. Det samma gäller massage med hembesök. Vi (säljare) förbinder oss att reservera tidpunkten och bokningen för dig utan att sälja den till någon annan. Om tiden inte avbokas inom 24 timmar före din reservation kan vi inte sälja tiden/bokningen till någon annan kund.

HUR DEBITERAS JAG FÖR UTEBLIVNA TIDER OCH BOKNINGAR?

Vi skickar faktura via mejl, alternativt post, med betalinstruktioner. Om betalning inte inkommer inom utsatt tid tillkommer ytterligare avgifter i kravhanteringen för att driva in din skuld, bland annat genom Kronofogden.

Vår avbokningspolicy framgår på både hemsidan såväl som i din bokningsbekräftelse. Varje kund (köpare) har ansvar för att ta del av informationen och villkoren.

VÅR RÄTT ATT AVBOKA DIN BOKADE TID

Som kund ansvarar du för att lämna korrekt uppgifter om dig själv; för- och efternamn, telefonnummer, adress, e-postadress och övrig information som vi efterfrågar för att kunna erbjuda dig den behandling du önskar boka. Vi erhåller oss rätten att när som helst avboka den tid du bokat eller spärra dig från våra bokningssystem om uppgifterna du lämnat är felaktiga, ofullständiga, oseriösa eller missledande, eller om du missbrukat vår bokningsfunktion genom att skapa ett flertal bokningar inom samma tidsperiod. Urkundsförfalskning och missbruk polisanmäls.

SEN ANKOMST

Vi rekommenderar att du alltid kommer i tid för den behandling du bokat. Vid sena ankomster förkortas behandlingstiden och slutar vid den tidpunkt då behandlingen skulle slutat enligt den ursprungliga bokningstiden.