Ryggmassage

Ryggmassage är ett utmärkt sätt att förbättra din kropps hälsa och välbefinnande. Det är en skonsam och effektiv behandling som kan lindra smärta och spänningar i ryggen.

BOKA NU

Fördelar med ryggmassage

Cirkulation och blodflöde

Ryggmassage kan hjälpa till med att lindra spända muskler och förbättra flexibiliteten i ryggen. Det kan också bidra till att öka cirkulationen och lindra smärta som är förknippad med muskelspänningar.

Bättre flexibilitet i ryggen

Massage med fokus på ryggen kan hjälpa till med att förbättra organfunktion som orsakas av spänningar. Det kan lindra symtom som mensvärk, smärta och andra problem som kan uppstå av spända muskler.

Bra för välmåendet

Behandlingen är ett effektivt sätt att öka endorfinnivåerna, vilket kan förbättra humöret, minska depression och ångest samt förbättra återhämtningen vid kroniska nack- och ryggsmärtor.

Njut av en avkopplande ryggmassage

Massage är något som uppskattas av de flesta, oavsett om det ges på spabesök eller om du besöker en privat massageaktör. Det är något som på senare tid även börjat rekommenderas av doktorer och experter inom medicin. I vårt tjänsteutbud finns ett flertal variationer av massage, och många involverar ryggmassage. Vill du hellre få en komplett ryggmassage går även detta att boka.

Sportmassage
Djup massage

Något som passar alla

En av de absolut största fördelarna med ryggmassage är att den kan lindra smärta i nedre delen av ryggen, vilken kan vara behövligt om du haft ett ansträngande träningspass eller om du har ett arbete där du sitter framför ett skrivbord under en längre tid. Något som är väldigt återkommande vid kontorsarbete är spända ryggmuskler vid överanvändning eller repetitiv användning.

Vid ryggmassage arbetar vi med musklerna i syfte att frigöra en del av spänningen. En ansträngd rygg kan leda till värk i nacke men också axelvärk. Arbetar vi med den övre delen av ryggen kan behandlingen lindra spänningen i det drabbade området och minska smärta från migrän, också.

Oavsett om du redan upplever besvär med ryggen eller vill förebygga ryggskador så är ryggmassage något som passar alla.

Många hälsofördelar

Ryggmassage får oss att må bra. Behandlingar med fokus på ryggen stimulerar produktionen av endorfiner, dopamin och serotonin. Dessa är kemikalier som gör att kroppen mår bra. Ryggmassage kan också hjälpa till att minska smärta i den nedre delen av ryggen, vilket har visat sig ha positiva effekter även för ångest och depression.

Enligt många studier som gjorts förbättrar ryggmassage även vår sömn. Den hjälper läkningsprocesser, ökar blodcirkulationer och kan minska smärta, även hos kvinnor som nyligen genomgått förlossning. En av de kanske bästa fördelarna med ryggmassage är att den känns bra. Ibland längtar vi helt enkelt efter lite kvalitativ tid där vi kan koppla av och njuta av den mänskliga beröringen.

Applicering av olja för massage
Stockholm Massage-kort

Boka ryggmassage i Stockholm

Vi hälsar dig varmt välkommen att boka ryggmassage i vår massagestudio i Stockholm. Utöver ryggmassage erbjuder vi allt från klassisk massage till aromaterapimassage, friskvårdsmassage, deep tissue massage och mycket mer. Titta in i vår pris- och behandlingslista för att se alla behandlingar. Du kan också boka massage med hembesök för dina massagebehandlingar. Eller varför inte ge bort en upplevelse i form av ett presentkort till någon du tycker om? Boka din behandling redan idag!

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.