Ryggmassage

Boka i massagestudio eller massage med hembesök

RYGGMASSAGE – FÖR HÄLSANS SKULL

Massage är något som uppskattas av de flesta, oavsett om det ges på spabesök eller om du besöker en privat massageaktör. Det är något som på senare tid även börjat rekommenderas av doktorer och experter inom medicin. I vårt tjänsteutbud finns ett flertal variationer av massage, och många involverar ryggmassage. Vill du hellre få en komplett ryggmassage går även detta att boka.
I utbudet hittar du avkopplande massage (även kallad relaxmassage), klassisk massage, sportmassage, aromaterapimassage samt massage med hembesök i Stockholm City.

ryggmassage-stockholm

FÖRDELAR MED RYGGMASSAGE

Fördelen med ryggmassage är att den kan lindra smärta i nedre delen av ryggen, vilken kan vara behövligt om man haft ett ansträngande träningspass eller om man har ett arbete där man sitter framför ett skrivbord under en längre tid. Något som är väldigt återkommande vid kontorsarbete är spända ryggmuskler vid överanvändning eller repetitiv användning. Vid ryggmassage arbetar man med musklerna i syfte att frigöra en del av spänningen. En ansträngd rygg kan leda till värk i nacke men också axelvärk. Arbetar man med den övre delen av ryggen kan man lindra spänningen i det drabbade området och minska smärta från migrän, också.

RYGGMASSAGE FÅR OSS ATT MÅ BRA

Ryggmassage stimulerar produktionen av endorfiner, dopamin och serotonin. Dessa är kemikalier som gör att kroppen mår bra. Den här typen av massage kan också hjälpa till att minska smärta i den nedre delen av ryggen, vilket har visat sig ha positiva effekter även för ångest och depression.

BIDRAR POSITIVT PÅ SÖMN, SMÄRTA OCH BLODCIRKULATION

Enligt många studier som gjorts förbättrar ryggmassage sömnen. Den hjälper läkningsprocesser, ökar blodcirkulationer och kan minska smärta, även hos kvinnor som nyligen genomgått förlossning. En av de kanske bästa fördelarna med ryggmassage är att den känns bra. Ibland längtar vi helt enkelt efter lite kvalitativ tid där vi kan koppla av och njuta av den mänskliga beröringen.

BOKA RYGGMASSAGE I STOCKHOLM ELLER MASSAGE MED HEMBESÖK

Ryggmassage i Stockholm kan bokas i vår massagestudio, men vi har också möjlighet att erbjuda massage med hembesök i Stockholm City. Du bestämmer själv hur du önskar boka din behandling. Vill du veta mer om ryggmassage är du välkommen att mejla. Önskar du boka en ryggmassage kan du göra detta på hemsidan.

Om du bokar ryggmassage med hembesök tar vi med oss en portabel massagebänk och nödvändiga verktyg för behandlingen. Se bara till att du är i bra skick för en massage.

UTFORSKA VÅRA ANDRA TJÄNSTER

I vårt tjänsteutbud hittar du många andra tjänster, bland annat friskvårdsmassage i Stockholm, avkopplande massage, klassisk massage, sportmassage, aromaterapi (ges som massage), massage med hembesök och vaxning. Du bokar din behandling enkelt via hemsidan. Varmt välkommen!

PRISER OCH BOKNING

Du bokar enkelt online genom vår bokningssida, som är öppen dygnet runt. Om du vill köpa presentkort kan du göra detta smidigt online. Du hittar våra kontaktuppgifter under kontaktfliken, men kan också klicka här för att ta dig dit. Fullständiga priser hittar du på vår prissida.

Varmt välkommen!

BOKNING

För att boka behandlingar använder du vår bokningsfunktion på nätet. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kontakt@stockholmmassage.se.