Massage i Kristineberg

Boka massage i Kristineberg eller besök oss på Fridhemsplan (Kungsholmen)

BOKA MASSAGE I KRISTINEBERG

Alla har behov av att kunna koppla av och varva ner emellanåt. Det gör att man får möjligheten att bli av med stress samt få en lugn stund för sig själv. Du har möjlighet att boka en massage i Kristineberg som hembesök eller att boka en tid i vår massagestudio på Fridhemsplan (Kungsholmen).

Att få en massage frigör oxytocin och har många hälsofördelar. Utbudet av massagebehandlingar du kan boka för massage i Kristineberg med hembesök eller i vår massagestudio på Fridhemsplan (Kungsholmen) är många. Bland annat klassisk massage, sportmassage, relaxmassage, terapeutisk massage och aromaterapi med massage. I massagestudion kan du även boka en rad skönhetsbehandlingar och vaxning.

Du kan boka massage i massagestudion eller massage i Kristineberg som hembesök om det passar dig bättre.

pexels-marlon-trottmann-5843535

HÄLSOFÖRDELAR MED MASSAGE

Massage frigör oxytocin som också kallas för må-bra hormonet. Det gör att kroppen lättare kan återhämta sig och få mer motståndskraft. Det förbättrar ditt immunförsvar och möjliggör för både avslappning och minskad stress. Hälsofördelarna med att regelbundet få massage är därmed många och kan verkligen göra livet lättare och enklare. Det handlar helt enkelt om att kunna koppla av och få möjligheten att slappna av ordentligt.

Stress och press är två faktorer som många lider av men som med regelbunden massage kan hanteras. Du märker hur spänningar i rygg, nacke, axlar och kropp försvinner eller minskas. Regelbunden massage förbättrar även blodcirkulationen och sänker pulsen. Återhämtningen gör att både vävnader och muskler blir mjukare. Dessutom lindrar massage spänningshuvudvärk och förebygger även att den kommer tillbaka.

Titta gärna in på tjänstesektionen för att se utbudet av behandlingar och varianter av massage vi utför. Du kan skräddarsy din egen behandling och få hjälp att bestämma vilken behandling som bäst passar för dig. Nyckeln till en bra hälsa är regelbunden massage.

BOKA MASSAGE I KRISTINEBERG – ÄVEN MED HEMBESÖK

Enklast bokar du in en massage via vår hemsida. Du kan då välja hembesök med massage i Kristineberg eller boka in en tid i massagestudion som ligger på Fridhemsplan (Kungsholmen), ett stenkast bort. Tänk på att i god tid informera om du får förhinder eller inte kan komma på din behandling, gärna 24 timmar i förväg. Samma gäller för hembesök i Kristineberg.

FÖRDELAR MED MASSAGE LOKALT I KRISTINEBERG

Fördelarna är många med att få en massage lokalt. Det är närmare till massagestudion och du slipper långa resvägar och kan därmed få behandlingar oftare. Du vet också att det finns tider tillgängliga mot om du valt en aktör i Stockholms innerstad som sällan har gott om lediga tider. Priserna kan också variera kraftigt beroende på vald aktör. Framförallt får du en mer personlig service av en lokal aktör.

Utbud av massage i Kristineberg

Du kan boka massage i Kristineberg med hembesök eller komma till massagestudion på Fridhemsplan (Kungsholmen). Oavsett vilket alternativ du väljer kan du välja mellan flera behandlingar och varianter av massage. Bland annat klassisk massage, relaxmassage, sportmassage, ryggmassage och aromaterapi med massage.

Bokar du en tid i massagestudion kan du även få andra behandlingar, bland annat vaxning av ben, rygg, armhålor, bröst, mage och armar.

MASSAGE MED HEMBESÖK I KRISTINEBERG

Du har alltid möjligheten att boka massage med hembesök i Stockholmsområdet. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som har ont om tid, känner dig mer bekväm hemma eller som har svårigheter att ta dig till massagestudion. Du bokar enkelt in din massage via hemsidan, i vår bokningssektion.

Massage erbjuds i hela Stockholm med omnejd och då även i Järfälla och Ekerö. Du kan läsa mer om massage i andra närliggande orter: Massage i Bromma och Massage i Östermalm.  På startsidan hittar du mer information om massage i Stockholm. Varmt välkommen!

BOKNING

Bokning görs online via vårt onlineformulär. Har du frågor är du välkommen att höra av dig via e-post, kontakt@stockholmmassage.se