Massage på Kungsholmen

Stort utbud av massagebehandlingar – boka idag!

KOPPLA AV MED MASSAGE I KUNGSHOLMEN

Att få regelbunden massage är något som gör livet bättre. Man kan koppla av mer och det är upp till var och en att känna om de uppskattar massage eller inte. Om du känner att du kopplar av och kan njuta av en massage är det bra att regelbundet få en sådan. Det ger dig ett mer avslappnat liv och främjar ditt välmående. Bor du på Kungsholmen finns vår massagestudio bara några minuter bort, på Igeldammsgatan 20, Fridhemsplan (Kungsholmen), men du kan också välja att boka in ett hembesök.
Avkoppling är en viktig bit för att bli av med stress och press i vardagen. Att få en möjlighet att kunna koppla av och få en stund för sig själv. Det är också något som har flera hälsofördelar och som i längden kan göra dig mer avslappnad och fokuserad. Boka in en rad olika behandlingar som relaxmassage, klassisk massage, sportmassage, ryggmassage, terapeutisk massage och aromaterapi med massage.

pexels-marlon-trottmann-5843535

MASSAGE HAR MÅNGA HÄLSOFÖRDELAR

Kroppen behöver kunna slappna av och bli av med stelhet och spändhet. Något som är väldigt vanligt idag då vi lever alltmer stillasittande liv. Genom att få regelbunden massage får du mjukar muskler och vävnad. Det gör att du får ett bättre blodtryck, att blodcirkulation förbättras men också ett stärkt immunförsvar. Att massage är bra för kroppen är välkänt men det ger dig också möjligheten att bli av med stress. Möjligheten att koppla av och varva ner är trots allt otroligt viktigt.

Nyckeln för att få en bättre hälsa och ett större välmående i vardagen är regelbunden massage. Det kan motverka och reducera spänningshuvudvärk. Massagen påverkar även både läkning och återhämtning i kroppen. Titta i vårt tjänsteutbud för att se vilka behandlingar vi erbjuder men du har också möjligheten att skräddarsy en behandling efter dina egna behov. Behandlingar hittar du också under vår prislista för massage i Stockholm.

BOKA MASSAGE PÅ KUNGSHOLMEN

Du bokar enkelt in en massage direkt här på hemsidan. Välj då om du vill få ett hembesök med massage på Kungsholmen eller om du vill boka in en tid i massagestudion på Fridhemsplan (Kungsholmen). Här hittar du en vägbeskrivning. Varmt välkommen!

MASSAGE LOKALT PÅ KUNGSHOLMEN – HÄR ÄR FÖRDELARNA

Alla lever olika liv och alla har inte samma förutsättningar att ta sig till olika platser. Det kan finnas en mängd hinder som gör det svårt att ta sig till en massagestudio. Därför erbjuder vi både hembesök på Kungsholmen och möjligheten att boka in en massage i massagestudion. Stora aktörer i centrala Stockholm har sällan lediga tider, det kan vara långt att åka och framförallt får du en mer personlig service hos en mindre aktör. Priserna kan också variera mellan aktörerna kraftigt.

UTBUD AV MASSAGE PÅ KUNGSHOLMEN

När du bokar hembesök eller ett besök i massagestudion finns det ett stort utbud av olika behandlingar. De består bland annat av klassisk massage, ryggmassage, sportsmassage, relaxmassage och aromaterapi med massage. I massagestudion erbjuds även en del skönhetsbehandlingar bland annat vaxning av rygg, armar, ben, mage, armhålor och bröst.

MASSAGE MED HEMBESÖK PÅ KUNGSHOLMEN

Att kunna slappna av och varva ner är viktigt. För dig kanske ett hembesök på Kungsholmen är det bästa alternativet då hemmaplan gör dig mer avslappnad. Vi tar självklart med oss all utrustning som behövs bland annat massagebänk och oljor. Massage erbjuds i hela Stockholmsområdet och då även Ekerö och Järfälla. På startsidan hittar du mer information om massage i Stockholm.

BOKNING

Bokning görs online via vårt onlineformulär. Har du frågor är du välkommen att höra av dig via e-post, kontakt@stockholmmassage.se