Massage i Bromma

Boka massage i vår massagestudio på Fridhemsplan (Kungsholmen)

LOKAL MASSAGE I BROMMA

En avkopplande massage är något som uppskattas av de flesta, och tycker man om att massage så är det inte fel att gå på regelbunden massage. Det är bra för vårt välmående och har en rad positiva effekter. Bor du i Bromma har du möjlighet att boka massage med hembesök, men också på vår massagestudio som ligger på Fridhemsplan (Kungsholmen), bara några minuter från Alvik.

Vårt utbud består av en rad olika behandlingar och varianter av massage. Vi erbjuder relaxmassage, sportmassage, klassisk massage, terapeutisk massage och ryggmassage. I utbudet finns även aromaterapi som ges i form av massage. Parallellt med vårt utbud av massage finns även andra skönhetsbehandlingar, bland annat vaxning. Mer om detta kan du läsa i tjänstesektionen, där det finns en bättre, detaljerad beskrivning.

Som kund bestämmer du själv hur och när du vill få din behandling. Du kan alltså boka behandlingar och massage i vår massagestudio, men det går även bra att boka massage med hembesök i Bromma eller i andra närliggande områden.

pexels-marlon-trottmann-5843535

HÄR ÄR FÖRDELARNA MED MASSAGE

Att massage har sina hälsofördelar är ingen nyhet. Massage har visat sig vara bra för vårt välbefinnande, inte minst för stress och blodcirkulation. Den kan öka blodcirkulationer och mjuka upp vävnader och muskler i kroppen. Det finns också studier där man kommit fram till att massage kan stärka immunförsvaret genom att öka blodkroppar. Ett starkare immunförsvar gör att vi blir motståndskraftigare vid infektioner.

Stress är något annat som påverkas positivt av massage. Genom massage frigörs hormonet oxytocin, som bland annat sänker pulsen och blodtrycket. Det här hormonet ger också en lugnande känsla. Massage har således visat sig vara bra mot oro och depression. Den kan ha en förebyggande effekt och lindra spänningshuvudvärk. Parallellt påskyndar den också läkning och återhämtning.

Massage har många fördelar och är något som är positivt för vårat välmående. Titta därför gärna in till tjänstesektionen på hemsidan för att hitta den massage som passar dig. Där finns också en lista på andra behandlingar.

Om du hellre vill skräddarsy din massage så är du välkommen att höra av dig. Vi kommer tillsammans att hitta något som passar dina behov bäst.

SÅ BOKAR DU MASSAGE I BROMMA

Vill du boka massage kan du ringa, mejla eller boka direkt på hemsidan. Betalningen görs digitalt på gemsidan genom en betallänk. Du kan också betala efter din behandling. Skulle du behöva avboka din behandling är det viktigt att du gör detta en dag innan, även om du bokat massage med hembesök.

FÖRDELAR MED ATT MASSERAS LOKALT

Det finns självklart en rad olika fördelar med att masseras lokalt i Brommaområdet. Massagestudion ligger väldigt nära, och det är smidigare och snabbare att komma till massagebänken. Vi erbjuder också massage med hembesök eller kontorsbesök. Du slipper således träffa olika massörer och kan förlita dig på att du alltid träffar en och samma massör. Personlig service är något som uppskattas av de flesta kunder. Det absolut bästa är att du kan känna dig trygg i ditt val.

UTBUD AV MASSAGE I BROMMA

Du väljer själv vilken massage som passar dig. Självklart kan du skräddarsy eller kombinera olika sorters massage. I utbudet finns klassisk massage, sportmassage, relaxmassage, ryggmassage, aromaterapi (massage), och terapeutisk massage. Observera att du själv kan välja vart du vill masseras. Om du besöker massagestudion kan du även få skönhetsbehandlingar som vaxning. Vi erbjuder vaxning av bröst, armar, mage, ben, armhålor och rygg.

HEMMASSAGE – MASSAGE MED HEMBESÖK I BROMMA

Vill du boka massage i Bromma med hembesök så är även detta möjligt. Vi utför massage i hela Stockholmsområdet. Detta passar bra för dig som inte har tid eller möjlighet att besöka vår massagestudio. Kunder har olika önskemål, och för vissa kan det kännas bekvämare att få sin behandling i sin hemmamiljö. Om du bokar massage med hembesök i Bromma tar vi självklart med oss utrustning på plats, även massagebänk, oljor och annat som kan behövas för din behandling.

Här kan du läsa mer om massage i andra stadsdelar nära Bromma:

BOKNING

Bokning görs online via vårt onlineformulär. Har du frågor är du välkommen att höra av dig via e-post, kontakt@stockholmmassage.se