Massage i Östermalm

Massage med hembesök i Östermalm – eller i våra lokaler på Fridhemsplan (Kungsholmen)

BOKA MASSAGE I ÖSTERMALM

Massage är en avkopplande och skön aktivitet som uppskattas av de allra flesta. Om man tycker om massage kan det också vara lämpligt att masseras oftare.

Bor du i Östermalm kan du boka massage med hembesök eller på plats i vår massagestudio som ligger på Fridhemsplan (Kungsholmen), bara två stationer bort med tunnelbanan.

I vårt utbud finns en rad olika behandlingar och variationer av massage, bland annat relaxmassage, klassisk massage, sportmassage, ryggmassage, terapeutisk massage och aromaterapi (även den ges som massage). Vi erbjuder även vaxning, som du kan läsa mer om i tjänstesektionen på hemsidan.

Du bestämmer själv om du vill boka behandlingar eller massage med hembesök, eller i vår massagestudio. Massage ges i hela Östermalm, inklusive närområdena omkring Östermalm.

pexels-marlon-trottmann-5843535

FÖRDELAR MED ATT FÅ MASSAGE

Massage har många hälsofördelar, och de flesta har visat sig vara bra för vårt välbefinnande. Massage ökar blodcirkulationer och motverkar stress. Genom ökad blodcirkulation mjukar den upp muskler och vävnader i kroppen. Det finns även studier som visar att massage kan stärka vårt immunförsvar genom att öka blodkroppar. Med bättre immunförsvar kan man bli mer motståndskraft vid exempelvis infektioner.

Det är inte heller någon hemlighet att massage har positiv effekt på stress. Genom massa frigör man ett bra hormon som kallas för oxytocin. Den sänker bland annat pulsen och blodtrycken och ger en lugnande känsla. Utöver stress kan massage också verka positivt mot depression eller oro. Massage kan således lindra spänningshuvudvärk och ha en förebyggande effekt. Den påskyndar bland annat läkning och återhämtning.

Regelbunden massage är nyckeln till ett bra välmående. Titta därför gärna in till tjänsteutbudet för att hitta den massage som passar dig, eller varför inte en skönhetsbehandling. Du har möjlighet att skräddarsy din egen massage genom konsultation. Självklart hjälper vi dig att hitta något som passar dig och dina behov.

MASSAGE I ÖSTERMALM – SÅ BOKAR DU

Du kan boka direkt på hemsidan, men det går även bra att ringa in eller mejla. Betalning görs online på hemsidan genom en betallänk. Skulle du få förhinder är det viktigt att du meddelar detta 24 timmar innan din behandling, även om du bokar massage med hembesök i Östermalm.

FÖRDELAR MED ATT MASSERAS LOKALT

Det finns många fördelar med att boka massage lokalt. Du slipper framförallt åka långt och kan få behandlingar oftare. Många aktörer som erbjuder massage i Stockholms innerstad har ont om tider. Det händer även att priser kan variera kraftigt, beroende på massagestället du vänder dig till. Inte nog med att du vänder dig till en lokal aktör får du även personlig service.

UTBUD AV MASSAGE I ÖSTERMALM

Det finns en rad olika behandlingar att välja bland, även när det kommer till massage. Du kan boka massage med hembesök i Östermalm, alternativt att du besöker vår massagestudio som ligger på Fridhemsplan (Kungsholmen). I utbudet finns relaxmassage, klassisk massage, ryggmassage, sportmassage, terapeutisk massage och aromaterapi. Även aromaterapin ges som massage.

I massagestudion ges också olika skönhetsbehandlingar, bland annat vaxning. Vi utför vaxning av rygg, ben, armhålor, mage, armar och bröst.

MASSAGE MED HEMBESÖK I ÖSTERMALM

Du kan boka massage med hembesök i Östermalm, alternativt i någon annan stadsdel inom Stockholms stad. Det passar utmärkt för dig som inte har tid att ta dig till massagestudion. Det kan också vara så att du föredrar att få massage med hembesök om du känner dig bekvämare med behandlingar i din hemmamiljö. Du bokar din massage direkt via hemsidan.

I samband med hembesök tar vi med oss en massagebänk, utrustning, oljor eller annat som kommer behövas under din behandling.

Massage erbjuds i Stockholm City. Här kan du läsa mer om massage i Södermalm, massage i Bromma, och massage i Stockholm som du hittar mer om på vår hemsida.

BOKNING

Bokning görs via vårt bokningssystem online.