Klassisk massage

Anpassas efter kroppen och lindrar spända och trötta muskler

En återkommande klassiker


Det finns många olika variationer av massage, och ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vilken typ av massage som passar en själv. Om man inte är helt säker på vad man vill ha så kan det vara lämpligt att prata med terapeuten och förklara vilka behov och önskemål man har. Det kan vara så att man har en skada eller något besvär, och då kanske inte alla massage passar. Ibland kan det också vara skönt och spännande att kanske prova på något nytt som man inte har testat tidigare.

Hursomhelst så finns det mycket att välja bland, men en klar och återkommande favorit är vår klassiska massage. Precis som namnet antyder är detta en riktig klassiker.

massagebehandling

OM KLASSISK MASSAGE

Behandlingen lindrar spända och trötta muskler. Den anpassas självklart efter din kropps behov. Fördelen med den klassiska massagen är att du får möjlighet att slappna av och njuta av att bli omhändertagen.

I samband med klassisk massage minskar spänningarna i kroppen. Du får dessutom en ökad känsla av välbefinnande, vilket gör just den klassiska massagen till en klassisk och återkommande favorit bland många kunder.

Värt att lägga på minnet är att regelbunden massage motverkar faktorer som trötthet, men också smärta i ben, axlar, nacke och rygg. Den får dig att känna dig lugn, mjukare och rörligare. Dessutom visar den positiva effekter på blodcirkulationen.

Du kan boka klassisk massage i min massagestudio som ligger i Bromma (Alvik), i Stockholm. Vill du hellre få massage med hembesök går även detta bra. Bokning sker online, eller via e-post eller telefon. Mer information om våra andra behandlingar hittar du i tjänstesektionen.

PRISER

Helkroppsmassage
Längd: 120 min
Pris: 1 000 kr

Helkroppsmassage
Längd: 90 min
Pris: 700 kr

Helkroppsmassage
Längd: 60 min
Pris: 500 kr

Halvkroppsmassage
Längd: 30 min
Pris: 250 kr

Mer information om våra behandlingar och priser finns på vår prissida.

BOKNING

För att boka din behandling använder du vår onlinefunktion för bokningar. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kontakt@stockholmmassage.se.