Klassisk massage

Om du längtar efter en paus från vardagens stress och önskar lite egentid, är vår klassiska massage det perfekta valet. Denna behandling är en älskad klassiker bland våra kunder och en utmärkt introduktion till massage för nya besökare.

BOKA NU

Fördelar med klassisk massage

Minska muskelspänningar

Vår klassiska massage hjälper till att lindra smärta genom att mjuka upp muskelknutar och öka rörligheten.

Ökad blodcirkulation

Liksom andra massageformer, förbättrar klassisk massage blodflödet, vilket främjar syre- och näringsupptag i kroppens vävnader.

Bättre välmående

Regelbunden massage kan boosta dina energinivåer och minska stress. Forskning visar att den även kan förbättra sömnkvaliteten och minska symtom på ångest och depression.

Vår klassiska massage är en återkommande klassiker

Med så många massageformer att välja mellan kan det ibland vara svårt att veta vad som passar just dig. Om du är osäker är det bäst att diskutera dina behov och önskemål med din terapeut. Oavsett om du har en specifik skada eller bara vill prova något nytt, är vår klassiska massage en trygg och omtyckt startpunkt. Denna tidlösa behandling är också tillgänglig för hembesök, om du föredrar det.

Massagebehandling huvud

Priser för klassisk massage

Halvkroppsmassage, 30 minuter 450kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr
Helkroppsmassage, 90 minuter 1100 kr
Helkroppsmassage, 120 minuter 1400 kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 60 minuter förutom hembesök och friskvårdsmassage.

Helkroppsmassage, 90 minuter 1000 kr

 I vår prislista finner du en sammanställning över alla våra behandlingar, inklusive massage med hembesök.

En behandling med ökad känsla av välbefinnande

Vår klassiska massage är skräddarsydd för att lindra spänningar och väcka nytt liv i trötta muskler. Den är designad för att du ska få chansen att helt släppa allt och bara njuta av stunden.

Medan massagen minskar kroppens spänningar, ökar den också ditt allmänna välbefinnande, vilket gör den till en favorit hos många av våra kunder. Regelbundna sessioner kan hjälpa till att bekämpa trötthet och smärta i ben, axlar, nacke och rygg, och du kommer att märka hur du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig efteråt.

Applicering av olja för massage

Boka klassisk svensk massage

Välkommen att boka din tid för klassisk massage hos oss eller njut av en avkopplande behandling i ditt eget hem. Vi ser fram emot att få ta hand om dig!
Hos oss hittar du också en rad andra behandlingar, som t.ex. aromaterapimassage, friskvårdsmassage, djupvävnadsmassage, ryggmassage, sportmassage och massage med hembesök. Dessutom kan du köpa presentkort till någon du bryr dig om

 

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.