Klassisk massage

Om du vill koppla bort från vardagen och ta det lugnt, välj då vår klassiska massage som är en återkommande favorit bland våra kunder.

BOKA NU

Fördelar med klassisk massage

Minska muskelspänningar

Massage kan minska muskelspänningar och lindra smärta. Det är en effektiv behandling för att lösa upp muskelknuter och öka rörligheten.

Ökad blodcirkulation

Klassisk massage kan precis som andra former av kroppsmassage öka blodcirkulationen, vilket hjälper till att förbättra syre- och näringsupptagningen till vävnaderna.

Bättre välmående

Klassisk massage kan öka energinivåer och minska stress. Studier har visat att massage även kan förbättra sömnkvaliteten och lindra ångest och depression.

En återkommande klassiker

Det finns många olika variationer av massage, och ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vilken typ av massage som passar en själv. Om man inte är helt säker på vad man vill ha så kan det vara lämpligt att prata med terapeuten och förklara vilka behov och önskemål man har. Det kan vara så att man har en skada eller något besvär, och då kanske inte alla massage passar. Ibland kan det också vara skönt och spännande att kanske prova på något nytt som man inte har testat tidigare. Hursomhelst så finns det mycket att välja bland, men en klar och återkommande favorit är vår klassiska massage. Precis som namnet antyder är detta en riktig klassiker. Den här behandlingen finns även tillgänglig med hembesök om du hellre vill att vi besöker dig.
Massör på företag

Priser för klassisk massage

Halvkroppsmassage, 30 minuter 450kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr
Helkroppsmassage, 90 minuter 1100 kr
Helkroppsmassage, 120 minuter 1400 kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 60 minuter förutom hembesök och friskvårdsmassage.

Helkroppsmassage, 90 minuter 1000 kr

 I vår prislista finner du en sammanställning över alla våra behandlingar, inklusive massage med hembesök.

Ökad känsla av välbefinnande med vår klassiska massage

Behandlingen lindrar spända och trötta muskler. Den anpassas självklart efter din kropps behov. Fördelen med den klassiska massagen är att du får möjlighet att slappna av och njuta av att bli omhändertagen.

I samband med klassisk massage minskar spänningarna i kroppen. Du får dessutom en ökad känsla av välbefinnande, vilket gör just den klassiska massagen till en klassisk och återkommande favorit bland många kunder.

Värt att lägga på minnet är att regelbunden massage motverkar faktorer som trötthet, men också smärta i ben, axlar, nacke och rygg. Den får dig att känna dig lugn, mjukare och rörligare. Dessutom visar den positiva effekter på blodcirkulationen.

Du kan boka klassisk massage i Stockholm på plats hos oss. Vill du hellre få massage med hembesök går även detta bra.

Boka klassisk svensk massage

Med oss får du njuta av den ultimata avkopplingen genom klassisk massage i Stockholm. Vi tillhandahåller en mängd olika metoder och anpassar din massage så att du får den mest optimala upplevelsen. Boka din behandling nu! Vi erbjuder även en rad andra behandlingar, som t.ex. aromaterapimassage, friskvårdsmassage, djupvävnadsmassage, ryggmassage, sportmassage och massage med hembesök. Dessutom kan du köpa presentkort till någon du bryr dig om.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.