Företagsmassage i Stockholm

För en friskare arbetsplats

BOKA FÖRETAGSMASSAGE I STOCKHOLM

Att må bra på jobbet har blivit viktigare, och det är inte ovanligt att arbetsgivare erbjuder friskvårdsbidrag som förmån till sina anställda. En god hälsa på arbetet gör att personalen levererar bättre resultat och lämnar samtidigt goda intryck gentemot bolagets kunder. Vi erbjuder företagsmassage i Stockholm, där både företag såväl som anställda har möjlighet att boka massagebehandlingar.

Vid bokning av företagsmassage i Stockholm åker vi ut till er arbetsplats och utför massagebehandlingar på plats. I samband med besöket tar massören med all utrustning som behövs; oljor, handdukar, musik och massagebänk.

Ni bestämmer själva hur ofta ni vill att vi besöker er. Vi har möjlighet att skapa ett schema för företagsmassage där ni själva väljer vilka dagar och tider som passar er. Företagsmassage kan även bokas för olika events och konferenser.

Vi erbjuder företagsmassage i hela Stockholm. För mer information och priser kan ni mejla kontakt@stockholmmassage.se. Vi hjälper er gärna med organiseringar, bokningar och avtal.

pexels-marlon-trottmann-5843535

FÖRETAGSMASSAGE ÄR EN TRIVSELFAKTOR

Förr användes massage på arbetsplatsen som ett verktyg för att minska belastningar och stress. I takt med den teknologiska utvecklingen har antalet kontorsyrken ökat, vilket i sin tur bidragit till att allt fler har problem med rygg, nacke och axlar. Det är inte ovanligt att personal sjukskriver sig just på grund av värk, huvudvärk, smärta och stelhet. Med rätt typ av massage kan man effektivt minska både stress, stelhet och spänningar i muskler. I samband med företagsmassage ger vi utöver behandlingarna även råd om vad man kan göra för att må bättre, exempelvis ergonomi, stretchning och träning.

Företagsmassage är således en trivselfaktor som gör att bolaget lever upp till de förväntningar som personalen har på arbetsmiljön. I takt med digitaliseringen och förekomsten av hemarbete ställs allt högre krav på dig som arbetsgivare. Många vill balansera jobb och hälsa, och därför är företagsmassage ett steg i rätt riktning för att skapa en bra arbetshälsa på jobbet.

FÖRETAGSMASSAGE PÅ JOBBET

Vi förstår innebörden av flexibilitet. Som individer är vi alla olika där vissa inte har tid att investera i sin hälsa efter jobbet medan andra hinner med både massage, träning och andra aktiviteter. För att vara så tillgängliga och flexibla som möjligt erbjuder vi massagetjänster både i våra lokaler men också på företag i Stockholm. Det betyder att vi har kapacitet för både företagsmassage på er arbetsplats, samtidigt som vi också kan ta emot besök i våra egna lokaler.

FÖRETAGSMASSAGE ÄR AVDRAGSGILLT SOM FRISKVÅRD

Om ni bokar företagsmassage i Stockholm kan det vara bra att känna till hur regelverket för företagsmassage funkar. I praktiken är massage avdragsgillt som friskvård för alla arbetsgivare. Hur ni vill lägga upp behandlingarna avgör ni själva. Många av våra företagskunder föredrar att förskottsbetala massagebehandlingar för att sedan boka in särskilda dagar när deras anställda masseras på kontoret. Andra väljer att samarbeta med oss, där anställda själva kan komma och nyttja sitt friskvårdsbidrag för att masseras i våra lokaler, alternativt i ett rum på arbetsplatsen. Ni väljer själva vilket upplägg som passar er. Är ni osäkra på vilket som funkar bäst kan vi självklart hjälpa er med rådgivning.

 

Oavsett vilket upplägg ni önskar så går det bra att betala med Swish och banköverföring.

 

OM VÅRA BEHANDLINGAR

I vårt tjänsteutbud för företagsmassage i Stockholm erbjuder vi avkopplande massage, klassisk massage (även kallad ”Swedish Massage”, ryggmassage, sportmassage, aromaterapimassage (ges enbart i våra lokaler pga. doftallergiker).

Längden varierar beroende på era önskemål.