Företagsmassage

Vi tillhandahåller företagsmassage för företag som vill främja en sund arbetsmiljö.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Fördelar med företagsmassage

Mindre stress och ökad trivsel

Företagsmassage kan bidra till att minska stressnivåer och öka trivseln på arbetsplatsen.

Förebygga skador

Regelbunden företagsmassage kan hjälpa till att minska risken för muskel- och ledrelaterade skador hos anställda.

Attraktivare arbetsplats

Företag som erbjuder företagsmassage till anställda kan öka sin attraktivitet och därigenom locka till sig och behålla kvalificerad personal.

Företagsmassage – en trivselfaktor

Förr användes massage på arbetsplatsen som ett verktyg för att minska belastningar och stress. I takt med den teknologiska utvecklingen har antalet kontorsyrken ökat, vilket i sin tur bidragit till att allt fler har problem med rygg, nacke och axlar. Det är inte ovanligt att personal sjukskriver sig just på grund av värk, huvudvärk, smärta och stelhet. Med rätt typ av massage kan man effektivt minska både stress, stelhet och spänningar i muskler. I samband med företagsmassage ger vi utöver behandlingarna även råd om vad man kan göra för att må bättre, exempelvis ergonomi, stretchning och träning.

Företagsmassage är således en trivselfaktor som gör att bolaget lever upp till de förväntningar som personalen har på arbetsmiljön. I takt med digitaliseringen och förekomsten av hemarbete ställs allt högre krav på dig som arbetsgivare. Många vill balansera jobb och hälsa, och därför är företagsmassage ett steg i rätt riktning för att skapa en bra arbetshälsa på jobbet.

Massage på jobbet

Vi förstår innebörden av flexibilitet. Som individer är vi alla olika där vissa inte har tid att investera i sin hälsa efter jobbet medan andra hinner med både massage, träning och andra aktiviteter. För att vara så tillgängliga och flexibla som möjligt erbjuder vi massagetjänster både i våra lokaler men också på företag i Stockholm. Det betyder att vi har kapacitet för både företagsmassage på er arbetsplats, samtidigt som vi också kan ta emot besök i våra egna lokaler.

Friskvårdsmassage

Företagsmassage är avdragsgillt som friskvård

Om ni bokar företagsmassage i Stockholm kan det vara bra att känna till hur regelverket för företagsmassage funkar. I praktiken är massage avdragsgillt som friskvård för alla arbetsgivare. Hur ni vill lägga upp behandlingarna avgör ni själva. Många av våra företagskunder föredrar att förskottsbetala massagebehandlingar för att sedan boka in särskilda dagar när deras anställda masseras på kontoret. Andra väljer att samarbeta med oss, där anställda själva kan komma och nyttja sitt friskvårdsbidrag för att masseras i våra lokaler, alternativt i ett rum på arbetsplatsen. Ni väljer själva vilket upplägg som passar er. Är ni osäkra på vilket som funkar bäst kan vi självklart hjälpa er med rådgivning. Oavsett vilket upplägg ni önskar så går det bra att betala med Swish och banköverföring.

Låt oss berätta om fördelarna

Upptäck en enastående massageupplevelse direkt på din arbetsplats med vår företagsmassage i Stockholm. Vi erbjuder ett omfattande urval av tekniker och skräddarsyr varje företagsmassage för att garantera en optimal upplevelse för ditt företag. Kontakta oss för att få mer information där vi kan presentera våra tjänster i detalj. Vi ser också gärna möjligheten att besöka er för en personlig presentation.

Företagsmassage kontor

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.