Aromaterapimassage

Ta hand om ditt sinne och kropp genom att boka en aromaterapimassage idag och njut av de lugnande och terapeutiska egenskaperna hos eteriska oljor.

BOKA NU

En doftande resa till avslappning och välbefinnande

Positiva effekter på ångest och stress

Aromaterapimassage kan minska stress och ångest genom att frigöra lugnande dofter och främja avslappning i kroppen, vilket kan leda till en ökad känsla av välbefinnande.

Minska muskelspänningar

Genom att använda eteriska oljor som är kända för sina antiinflammatoriska och smärtlindrande egenskaper, kan aromaterapimassage bidra till att minska muskelspänningar, lindra smärta och förbättra cirkulationen i kroppen.

Förbättrar hudhälsan

Aromaterapimassage kan hjälpa till att förbättra hudens hälsa och utseende genom att främja hydrering, öka cellförnyelsen och förbättra hudens elasticitet, vilket kan leda till en mjukare och smidigare hud.

Avkopplande massage med eteriska oljor

Aromaterapimassage kombinerar massage med aromaterapi genom att använda särskilda doftande massageoljor under behandlingen. Detta skiljer sig från klassisk massage där man inte använder oljor med dofter. Aromaterapi är en alternativmedicinsk form av terapi som använder eteriska oljor och andra doftande produkter, vilka blandas med massageoljan och kan även spridas genom aromalampor. De eteriska oljorna som används i aromaterapimassage är flyktiga och förekommer naturligt i växtdelar, men ibland används även syntetiska oljor. Vi förstår vikten av att använda oljor av högsta kvalitet för att ge våra kunder en exklusiv upplevelse. Därför använder vi endast de allra finaste oljorna i våra behandlingar för att säkerställa att varje kund får en behandling som överträffar deras förväntningar.

Stockholm Massages produkter presenterade

Priser för aromaterapimassage

Halvkroppsmassage, 30 minuter 450kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr
Helkroppsmassage, 90 minuter 1100 kr
Helkroppsmassage, 120 minuter 1400 kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 60 minuter förutom hembesök och friskvårdsmassage.

Helkroppsmassage, 90 minuter 1000 kr

 I vår prislista finner du en sammanställning över alla våra behandlingar, inklusive massage med hembesök.

Stockholm Massage välkomstkort

Så bokar du aromaterapimassage

Unna dig en avkopplande aromaterapimassage i Stockholm med våra smidiga onlinebokningar! Välj att besöka vår massagestudio på Fridhemsplan (Kungsholmen) eller boka massage med hembesök i Stockholm City och njut av en skräddarsydd behandling i bekvämligheten av ditt eget hem. Vi tar med allt du behöver, inklusive en professionell massagebänk, för att säkerställa en helt avslappnande upplevelse. Låt oss ta hand om dig och lindra stress och spänningar med en aromaterapimassage.

Mer om aromaterapi

När man använder eteriska oljor i massage är det viktigt att vara medveten om eventuella risker. Vissa eteriska oljor kan vara skadliga för huden och ska därför blandas med andra oljor innan de appliceras på huden. Det är också viktigt att testa oljorna på en liten yta innan de används på hela kroppen, särskilt om man har känslig hud. Vi testar självklart oljorna på förhand och ser till att vi hittar någon som passar just dig och den behandling du väljer.

Det är också viktigt att känna till att vissa oljor inte passar alla och kan orsaka hudirritation, särskilt när huden utsätts för solsken. Om man tar blodförtunnande medicin eller har ökad blödningsbenägenhet bör man undvika oljor med höga halter av metylsalicylat, som finns i vintergrönolja från vissa växter.

När du bokar aromaterapimassage hos oss fyller du alltid i en hälsodeklaration och pratar om din hälsa innan behandlingen påbörjas. Vi lägger stor vikt vid din säkerhet och vill att du som kund känner dig trygg och säker med ditt val. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via mejl.

En avkopplande massage
Applicering av olja för massage

Redo att boka aromaterapimassage i Stockholm?

Upplev en stunds lyx och avkoppling med en underbar aromaterapimassage hos oss. Vår skickliga massör kommer att ge dig en fantastisk massagebehandling som kommer att få dig att känna dig helt nöjd. Ge dig själv en paus från vardagen och låt oss ta hand om dig. Boka din aromaterapimassage nu hos Stockholm Massage och upplev en unik behandling som kommer att få dig att känna dig som ny!

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.