Om Stockholm Massage

NÅGRA ORD OM OSS

Våra budord är god hälsa och livskraft. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag i Stockholm City. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sitt val och att de känner skillnad efter sitt besök.

Vår vision är att se till att fler uppmärksammar fördelarna med massage och att därmed få mer energi, produktivitet och att värk, skador och ont förebyggs – både på arbetsplatsen men också på vår fritid.

Affärsidén är att vara en del i våra kunders strategi för en bättre hälsa. Massage är en förutsättning, oavsett om man masseras som privatkund eller som anställd på ett företag. Våra massörer är professionella och utför behandlingar som går hand i hand med den efterfrågan som finns på marknaden – särskilt inom företagsmassage där vikten av en god arbetshälsa har blivit mer än bara en förutsättning.

Oavsett vilken behandling som ges är vårt mål att våra kunder ska vara nöjda med sitt val. Genom tillit och kommunikation, men också vår expertis, hoppas vi på att få bort våra kunders besvärligheter med värk, stelhet och smärtor. Det är en förutsättning för att må bra både under sin fritid och på arbetsplatsen.

Vi har en bra erfarenhet och anpassar våra behandlingar utifrån våra kunders och företags behov.

Vill du veta mer om våra behandlingar? I huvudmenyn hittar du en komplett lista på de behandlingar som erbjuds.