Om oss

Här kan du läsa mer om Stockholm Massage, vår historia och vilka tjänster vi arbetar med.

God hälsa och livskraft

Välkommen till Stockholm Massage, där vårt mål är att hjälpa våra kunder att uppnå god hälsa och livskraft genom massage och skönhetsbehandlingar. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av behandlingar för både privatkunder och företag i Stockholmsregionen. I vårt tjänsteutbud för företag erbjuder vi företagsmassage och hotellmassage. Bland våra behandlingar finns klassisk massage, aromaterapimassage, friskvårdsmassage, djupvävnadsmassage, relaxmassage, idrottsmassage och hembesöksmassage för att nämna några – allt anpassat efter kundens specifika behov. Vi är också glada att kunna erbjuda olika skönhetsbehandlingar som hjälper våra kunder att se och känna sig som sin bästa version.
Friskvårdsmassage i Stockholm.
Stockholm Massage välkomstkort

Massagetjänster för både privatkunder och företag

Vår kärnvärdering är att främja hälsa och välbefinnande, och vi har sett hur massage kan förbättra produktivitet, energi och förebygga värk och skador både på arbetsplatsen och i vår fritid. Därför erbjuder vi även företagsmassage i Stockholm, där vi kommer till våra kunders arbetsplats och ger anställda möjligheten att slappna av och återhämta sig under arbetstiden. Vi finns i centrala Stockholm på Igeldammsgatan 20, men vi är också flexibla och kan anpassa oss efter kunders behov genom att besöka arbetsplatser eller ge massagebehandlingar med hembesök. Oavsett om våra kunder vill lindra muskelsmärta, förbättra sin sömn eller bara slappna av och njuta av en stunds avkoppling, kan de lita på att våra professionella massörer och skönhetsterapeuter kommer att ge den bästa möjliga upplevelsen. Kom och upplev själv vad massage och skönhetsbehandlingar kan göra för just din hälsa och ditt välbefinnande. Vi ser fram emot att välkomna dig på Stockholm Massage!

Utbud med fokus på kvalitet och service

Vi på Stockholm Massage strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet när det gäller våra tjänster och service. Varje behandling som vi utför är noga utförd för att matcha vår vision till att erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen. Vår prioritet är att uppfylla dina behov och överträffa dina förväntningar, avsett behandlingsform.

Mike på Stockholm Massage
Stockholm Massage på Instagram

Missa inte våra nyheter och erbjudanden

Kontakta oss

Vi hjälper dig att uppnå god hälsa och livskraft genom massage och skönhetsbehandlingar. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Du når oss på mail: kontakt@stockholmmassage.se.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.