Om Stockholm Massage

Några ord från mig som driver StockholmMassage.se

Du ska känna dig nöjd med ditt val


Hej! Jag heter Mike och det är jag som driver StockholmMassage.se. Oavsett om du vill boka massage i vår massagestudio i Alvik (Bromma) eller om du är intresserad av massage med hembesök så hoppas jag att den här korta introduktionen ger dig en bra överblick om oss, mig och StockholmMassage.se.

Jag strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd och att du ska känna skillnad efter ditt besök. Det som motiverar mig i mitt arbete är kundbemötandet och servicen och den personliga utvecklingen. Massage är inte bara ett intresse, det är också en passion och en drivkraft. Jag arbetar kontinuerligt med att förbättras och utvecklas löpande. På det sättet förbättras inte bara jag i min roll, men också mina tjänster. För mig är det oerhört viktigt att du som kund blir nöjd behandlingen och ditt val av massör. Massage handlar inte bara om teknik. Det finns så mycket mer bakom det.

Inför din massage kommer jag förklara hur processen går till. Jag kommer också att informativt berätta om olika vanliga hälsoproblem och skador som människan bär på. Du kommer få fylla i ett formulär innan behandlingen börjar så att jag på förhand kan få reda på om du har någon sjukdom, skada eller kanske är allergisk mot något. Syftet är att erbjuda en så bra och kvalitativ behandling som möjligt. Baserat på informationen du lämnar gör jag också en bedömning på om massagen bör vara mjukare eller mer intensiv. När vi är klara med konsultationen kan vi gå över till massagebänken och påbörja din massage.

MITT UPPDRAG ÄR ATT DU SKA BLI NÖJD OCH KÄNNA SKILLNAD

Många av oss uppskattar massage. Det kan vara avkopplande och skönt, men samtidigt bidra positivt för ditt välmående. Ibland är det inte fel att unna sig själv en kvalitativ massage, eller kanske ge bort eller bjuda någon på en lika skön och avkopplande behandling. Massage är känt som en av de kanske äldsta metoderna för avslappning och läkning. Det finns således många hälsofördelar i att masseras oftare. Massage har visat sig vara bra för:

Ryggsmärta, Reumatism och artit, Stress och sömnlöshet, Huvudvärk och migrän, Muskelinflammation, Depression och spänning, Celluliter, Trötthet och utmattning, Försvagad immunitet, och Hjärtsjukdomar.

Som kund kan du räkna med komfort, trevlig atmosfär, högkvalitativa aromrika massageoljor, där dina önskemål står i fokus. Du väljer själv den behandling som passar dig, men jag kan självklart konsultera och hjälpa dig i ditt val. På sikt är målet att du ska känna dig nöjd med ditt val av behandling och att du ska känna skillnad efteråt.

I tjänsteutbudet hittar du en lista på en rad olika varianter av massage och skönhetsbehandlingar. Boka din behandling idag och gör förändring. Låt mig sedan hjälpa dig med en till tid, för att jag vet att du kommer vilja komma tillbaka. Varmt välkommen!