Massage med manlig massör

När du vill ha friheten att själv välja massör

BOKA NU

Boka massage med manlig massör i Stockholm

Även om de flesta massörer har liknande kvalifikationer och erfarenheter kan det ibland kännas tryggt att kunna välja om man vill masseras hos en man eller en kvinna.

Vi respekterar alltid kundens val och välkomnar självklart de kunder som vill boka en manlig massör i Stockholm. Oavsett om man vill boka en skönhetsbehandling eller massage är utbudet det samma. Studera därför gärna vårt tjänsteutbud på hemsidan om du vill veta mer om de behandlingar och massageutbud som ges.

Mike på Stockholm Massage
Djup massage

Utbud av massage

Vårt tjänsteutbud består av avkopplingsmassage, klassisk massage, ryggmassage, sportmassage, aromaterapimassage och massage med hembesök i Stockholm. Du kan även utnyttja ditt friskvårdsbidrag och boka friskvårdsmassage hos oss.

Alla behandlingar utförs hos oss i vår massagestudio på Fridhemsplan, där vi även erbjuder skönhetsbehandlingar – bland annat vaxning av bröst, armar, mage, ben, armhålor och rygg.

Vid hembesök tar vi med oss en professionell portabel massagebänk, oljor, och annat som kan behövas för den behandling du väljer.

Du bokar din behandling enkelt och smidigt online.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.