Manlig massör Stockholm

När du vill ha friheten att själva massör

NÄR DU SJÄLV VILL VÄLJA MASSÖR

Även om de flesta massörer har liknande kvalifikationer och erfarenheter kan det ibland kännas tryggt att kunna välja om man vill masseras hos en man eller en kvinna.

Vi respekterar alltid kundens val och välkomnar självklart de kunder som vill boka en manlig massör i Stockholm. Oavsett om man vill boka en skönhetsbehandling eller massage är utbudet det samma. Studera därför gärna vårt tjänsteutbud på hemsidan om du vill veta mer om de behandlingar och massageutbud som ges.

mike-stockholm-massage

UTBUD AV MASSAGE MED MANLIG MASSÖR

I vårt massageutbud finns klassisk massage, relaxmassage, sportmassage, ryggmassage, terapeutisk massage, och aromaterapi som ges som massage. Du kan boka din massage i vår massagestudio som ligger Alvik, men även med hembesök.

I vår massagestudio utför vi också en rad olika skönhetsbehandlingar, bland annat vaxning av bröst, armar, mage, ben, armhålor och rygg.

Bokningar kan göras direkt på hemsidan. Vid hembesök tar vi med oss en professionell portabel massagebänk, oljor, och annat som kan behövas för den behandling du väljer.

I tjänstesektionen på hemsidan kan du läsa mer om de behandlingar och variationer av massage som ges. Du är alltid välkommen att göra av dig om du behöver konsultation eller rådgivning. Det går även bra att skräddarsy massage eller kombinera olika massagevarianter.

PRISER OCH BOKNING

Du bokar enkelt online genom vår bokningssida, som är öppen dygnet runt. Om du vill köpa presentkort kan du göra detta online här. Du hittar våra kontaktuppgifter under kontaktfliken, men kan också klicka här för att ta dig dit. Fullständiga priser hittar du på vår prissida.

Varmt välkommen!

BOKNING

För att boka din behandling använder du vår onlinefunktion för bokningar. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kontakt@stockholmmassage.se.