Manlig massör i Stockholm

När du vill ha frihet att själv välja massör

När du själv vill bestämma


Även om de flesta massörer har liknande kvalifikationer och erfarenheter kan det ibland kännas tryggt att kunna välja om man vill masseras hos en man eller en kvinna. Det kan handla om allt från personliga preferenser till religiösa skäl.
Jag respekterar alltid kundens val och välkomnar självklart de kunder som vill boka en manlig massör i Stockholm. Oavsett om man vill boka en skönhetsbehandling eller massage är utbudet det samma. Studera därför gärna mitt tjänsteutbud på hemsidan om du vill veta mer om de behandlingar och massageutbud som ges.

avkopplande-massage-stockholm

MITT UTBUD

I mitt massageutbud finns klassisk massage, relaxmassage, sportmassage, ryggmassage, terapeutisk massage, och aromaterapi som ges som massage. Du kan boka din massage i min massagestudio som ligger i Bromma (Alvik), men jag har också möjlighet att utföra massage med hembesök i Stockholm med omnejd.

I min massagestudio utför jag också en rad olika skönhetsbehandlingar, bland annat vaxning av bröst, armar, mage, ben, armhålor och rygg.

Bokningar kan göras via telefon, e-post eller direkt på hemsidan. Vid hembesök tar jag med mig en professionell portabel massagebänk, oljor, och annat som kan behövas för den behandling du väljer.

I tjänstesektionen på hemsidan kan du läsa mer om de behandlingar och variationer av massage som ges. Du är alltid välkommen att ringa eller mejla om du behöver konsultation eller rådgivning. Det går även bra att skräddarsy massage eller kombinera olika massagevarianter.

PRISER

Helkroppsmassage
Längd: 120 min
Pris: 1 000 kr

Helkroppsmassage
Längd: 90 min
Pris: 700 kr

Helkroppsmassage
Längd: 60 min
Pris: 500 kr

Halvkroppsmassage
Längd: 30 min
Pris: 250 kr

Mer information om våra behandlingar och priser finns på vår prissida.

BOKNING

För att boka behandlingar använder du vår bokningsfunktion online. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till kontakt@stockholmmassage.se.