Massage i Södermalm

Boka massage med hembesök i Södermalm – eller behandlingar i vår massagestudio på Fridhemsplan (Kungsholmen)

KOPPLA AV PÅ HEMMAPLAN – BOKA MASSAGE I SÖDERMALM

Massage är något som de flesta uppskattar, och tycker man om massage kan det också vara bra att boka en behandling med jämna mellanrum.

Vår massagestudio ligger på Fridhemsplan (Kungsholmen), och här kan du boka en rad olika behandlingar och varianter av massage, bland annat klassisk massage, relaxmassage, ryggmassage, sportmassage och terapeutisk massage. I utbudet finns även aromaterapi i form av massage och en rad skönhetsbehandlingar, bland annat vaxning.

Du kan boka massage i massagestudion, men vi har även möjlighet att utföra massage i Södermalm om du hellre önskar hembesök.

massagebehandling

FÖRDELAR MED MASSAGE

Det finns många hälsofördelar, och många pekar på att massage motverkar stress och ökar blodcirkulationen. Genom att öka blodcirkulationer mjukar man upp vävnader och muskler i kroppen. En annan fördel är att massage kan stärka immunförsvaret genom att öka antalet blodkroppar i kroppen. Detta gör att man kan bli mer motståndskraftig, vid exempelvis infektioner. Stress är något annat som påverkas, där man frigör så oxytocin som i folkmun kallas för ”må-bra”-hormonet. För kroppen är hormonet bra. Den sänker pulsen och blodtrycket och verkar lugnande. Massage har också visat positiva effekter om man har oro eller är depressiv. Två andra fördelar med massage är att det lindrar spänningshuvudvärk och har en förebyggande effekt. Massage kan således påskynda återhämtning och läkning.

Nyckeln till bra hälsa är att man går på regelbunden massage. Titta därför gärna in i tjänsteutbudet för att se vilka behandlingar och varianter av massage som erbjuds. Självklart kan du skräddarsy din egen massage och konsultera kring vilka behandlingar som passar dig.

SÅ BOKAR DU MASSAGE I VÄLLINGBY

Bokningar gör du enklast via vår hemsida, men det går även bra att mejla in eller ringa. Betalning görs online på hemsidan. Om du blir förhindrad eller inte kan komma till din behandling så är det viktigt att du meddelar detta i förväg, gärna 24 timmar innan behandlingen. Samma gäller för massage med hembesök i Södermalm.

FÖRDELAR MED ATT MASSERAS LOKALT

Det finns många fördelar med att boka massage lokalt. Du slipper framförallt åka långt och kan få behandlingar oftare. Många aktörer som erbjuder massage i Stockholms innerstad har ont om tider. Det händer även att priser kan variera kraftigt, beroende på massagestället du vänder dig till. Inte nog med att du vänder dig till en lokal aktör får du även personlig service.

UTBUD AV MASSAGE I VÄLLINGBY

Oavsett om du bokar massage i vår massagesalong på Fridhemsplan (Kungsholmen) eller bokar massage med hembesök i Södermalm så får du tillgång till samma utbud av tjänster. I vårt utbud finns klassisk massage, relaxmassage, ryggmassage, sportmassage, terapeutisk massage och aromaterapi som också ges som massage. Samtliga ges i vår massagestudio men kan också ges i form av hembesök.

I massagestudion ges även andra typer av behandlingar, bland annat vaxning av ben, rygg, armhålor, bröst, mage och armar.

MASSAGE MED HEMBESÖK I SÖDERMALM

Det är möjligt att boka massage med hembesök i Stockholm med omnejd, även i Södermalm. Detta passar dig som inte har tid eller som kanske känner dig bekvämare med att få behandlingen i din egen hemmamiljö. Det kan också vara så att du inte har möjlighet att åka till massagestudion. Du bokar din massage via telefon, e-post eller via hemsidan.

Massage erbjuds i hela Stockholm City. Här kan du läsa mer om massage i andra närliggande områden; massage i Bromma, och massage i Östermalm. På startsidan hittar du också info om massage i Stockholm.

BOKNING

Bokning kan göras via bokningsfunktionen på hemsidan.