Hotellmassage

Stockholm Massage erbjuder skräddarsydda hotellmassage-lösningar i Stockholm. Från klassisk massage till aromaterapi och sportmassage, våra professionella massörer kommer direkt till ditt hotellrum. För hotell utan egen personal eller som behöver extra massörer, ger vi dina gäster den extra komfort de förtjänar.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Fördelar med hotellmassage

Bekväm och personlig service

Vi tar komforten till gästens hotellrum, med massörer som levererar en rad olika behandlingar. Vi tar med allt som behövs, inklusive massagebänk, oljor och avkopplande musik, vilket skapar en personlig spa-upplevelse på plats.

Flexibla lösningar för hotell

Vi erbjuder flexibla massage-lösningar, från enstaka besök till regelbundna avtal, perfekta för hotell som behöver extra massörer eller saknar egen personal. Detta ger ditt hotell möjlighet att erbjuda massage utan att oroa sig för bemanning eller utrustning.

Extra inkomstmöjligheter för hotell

Stockholm Massage ger hotell en möjlighet att tjäna extra pengar på de behandlingar som bokas. Hotellet sätter själv priset för gästen, vilket kan skapa en värdefull extra inkomstkälla, samtidigt som det ökar gästernas tillfredsställelse och upplevelse.

Vårt erbjudande och våra tjänster

Stockholm Massage ger hotell i Stockholm tillgång till professionell hotellmassage. Vårt team av erfarna terapeuter är tillgängliga för hotell som saknar egen massagepersonal, behöver extra massörer, eller vill erbjuda sina gäster en extra service. Vi erbjuder flexibla avtal och fakturering för enstaka besök, och skräddarsyr våra priser för att passa de hotell vi samarbetar med.

Vårt utbud inkluderar Deep Tissue Massage, klassisk massage, aromaterapimassage, avkopplande massage, sport- och idrottsmassage och ryggmassage. För den som önskar erbjuder vi även vaxning.

 

Fotmassage
Applicering av olja för massage

Hur det fungerar

  1. Hotellet kontaktar oss när en gäst önskar en massage.
  2. Hotellet kan också marknadsföra massage som en tillgänglig tjänst i receptionen.
  3. Vi tar med allt som behövs för behandlingen – massagebänk, oljor, musik – och behandlingen utförs direkt på gästens rum för en sömlös och avkopplande upplevelse.
  4. Gästen betalar ett pris som hotellet själv har satt, vilket ger hotellet möjlighet att tjäna pengar på de behandlingar som bokas.
  5. Vi fakturerar hotellet enligt det pris vi har erbjudit, vilket gör processen smidig och praktisk, speciellt för hotell som saknar egen massagepersonal.

Varför välja oss som partner för hotellmassage

Vi erbjuder hotell en enkel och smidig lösning att erbjuda sina gäster extra komfort som förhöjer deras vistelse. Genom att använda vår tjänst kan hotellen ge sina gäster möjlighet till avkopplande massage utan att behöva oroa sig för att sköta personal eller utrustning.

Stockholm Massage välkomstkort
Stockholm Massage-kort

Kontakta oss för att få mer information hotellmassage

Är du intresserad av att ta ditt hotell till nästa nivå genom att erbjuda hotellmassage till dina gäster? Våra tjänster kan ge ditt hotell den extra lyxen som gör att du sticker ut från mängden. Vi skulle gärna vilja diskutera hur vi kan samarbeta för att öka din gästnöjdhet och samtidigt förbättra din lönsamhet. Kontakta oss idag för mer information och en skräddarsydd offert som passar ditt hotells specifika behov.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.