Deep tissue massage
(djupvävnadsmassage)

Deep tissue massage är en terapeutisk massageform som fokuserar på att lösa upp spänningar och knutar i de djupare muskellagren, vilket kan bidra till att minska smärta och förbättra rörlighet.

BOKA NU

Fördelar med deep tissue massage

Förbättrad rörlighet

Deep tissue massage kan bidra till att lösa upp spänningar och knutor i de djupare muskellagren, vilket kan förbättra rörlighet och minska smärta i kroppen. Genom att fokusera på specifika områden kan massagen också hjälpa till att återställa muskelfunktionen och förebygga skador.

Positiva effekter på blodcirkulationen

Deep tissue massage kan också ha positiva effekter på blodcirkulationen genom att öka flödet av syrerikt blod till musklerna. Detta kan hjälpa till att minska inflammation och öka läkningsprocessen efter skador eller överansträngning.

Minskar stressnivåer

Utöver de fysiska fördelarna kan deep tissue massage också ha positiva effekter på den mentala hälsan genom att minska stress och ångest. Massagen frigör hormoner som oxytocin och serotonin i kroppen, vilket kan bidra till att minska stressnivåerna och förbättra det allmänna välbefinnandet.

Boka deep tissue massage

Deep tissue massage, på svenska känt som djupvävnadsmassage, är en behandling som har utformats för att lindra muskelspänningar och öka blodcirkulationen. Genom att fokusera på specifika problemområden kan massagen hjälpa till att lösa upp knutar och spänningar som är inbäddade i de djupare muskulära skikten. Men det är viktigt att notera att deep tissue massage inte passar alla. Behöver du en mjukare massage rekommenderar vi vår klassiska massage eller relaxmassage.

Djup massage

Priser för Deep Tissue Massage

Halvkroppsmassage, 30 minuter 450kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr
Helkroppsmassage, 90 minuter 1100 kr
Helkroppsmassage, 120 minuter 1400 kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 60 minuter förutom hembesök och friskvårdsmassage.

Helkroppsmassage, 90 minuter 1000 kr

 I vår prislista finner du en sammanställning över alla våra behandlingar, inklusive massage med hembesök.

Upplev fördelarna med djupvävnadsmassage

Njut av en känsla av total avslappning och välbefinnande med en djupgående behandling med deep tissue massage (djupvävnadsmassage). Med den här behandlingsformen kan du lösa upp spänningar och lindra smärta samtidigt som du ökar cirkulationen och förbättrar lymfsystemets funktion. Du kan också minska stress och ångest samtidigt som du förbättrar ditt humör och allmänna välbefinnande. Om du lider av stelhet, muskelspänningar eller skador på muskelvävnad som inte har läkt är detta behandlingen för dig. Den passar också för idrottare som behöver återhämta sig från en skada eller för de som lider av ryggproblem eller muskelskador. Söker du idrottsmassage eller sportmassage har vi även detta i vårt utbud. Behandlingarna utförs på plats hos oss men vi erbjuder också massage med hembesökBoka enkelt online och upplev våra terapeuters expertis inom många olika massageformer. Ge dig själv en välbehövlig paus från vardagen och njut av vår breda behandlingsmeny som syftar till att förbättra din hälsa och välbefinnande. Alla våra behandlingar är skräddarsydda efter dina individuella behov och problem. Besök oss på Stockholm Massage och upplev hur deep tissue massage kan förbättra din muskelfunktion och ditt allmänna välbefinnande.

Redo för att boka djupvävnadsmassage i Stockholm?

Upplev den ultimata massageupplevelsen med en djupvävnadsmassage i Stockholm. Vi erbjuder en mängd olika tekniker och anpassar massagen efter dina behov för att ge dig en fantastisk upplevelse. Boka din behandling redan idag och njut av en skräddarsydd deep tissue massage. Förutom djupvävnadsmassage erbjuder vi också en rad andra behandlingar, såsom aromaterapimassage, friskvårdsmassage, klassisk massage, ryggmassage och sportmassage. Vi kan även komma till dig med vår massage på hembesök. Utforska vårt omfattande utbud av massagetjänster i Stockholm och prioritera ditt välbefinnande. Hos oss kan du även köpa presentkort till någon du bryr dig om. Unna dem en unik och personlig upplevelse med en av våra många behandlingar. Låt inte dina muskler vänta – boka din tid idag för en optimal behandling som passar just dig.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.