Avkopplande massage

En massageform som passar alla

FÖR DIG SOM BEHÖVER KOPPLA AV

Avkopplande massage, även kallat relaxmassage, holistisk massage, eller ”Swedish massage” i många delar av världen, är en massageform anpassad för dig som behöver slappna av. Den hjälper bland annat till att slappna av ditt nervsystem, avlägsna stress, förbättra ditt välmående och frigöra spänningar i kroppen. Massagen kan ses som en manipulation av muskler och mjuka vävnader för att minska spänningar, sträcka ledband och senor för att hålla dem flexibla. Den spolar också ut toxiner och främjar balans i både kropp och själ.

Ökad cirkulation, hudförbättringar, bättre ledrörlighet, minskat ödem och stimulans av matsmältningen är några av många hälsofördelar som massage kan generera. Den kan också bidra positivt mentalt. Massage kan lyfta ditt känslomässiga tillstånd och minska sömnlöshet.

pexels-marlon-trottmann-5843535

EN AVKOPPLANDE OCH TERAPEUTISK UPPLEVELSE

Vid den här sortens massage är trycket lite lättare än det som används vid exempelvis sport eller djupvävnadsmassage. Upplevelsen är också mer avkopplande och terapeutisk.

Avkopplande massage kan således stimulera blodcirkulationen, stärka ditt immunförsvar, förbättra muskeltonen och uppmuntra toxiner att lämna kroppen. Spänningar och stelhet i musklerna kommer att lindras, vilket gör att kroppen känns avslappnad och stressfri.

I kombination med oljor och aromaterapi, som är extraherade från växter och blommor, blir det en effektiv terapi som avlägsnar tension och förbättrar det fysiska och psykiska välbefinnandet.

Eftersom oljorna absorberas in i huden transporteras de terapeutiska egenskaperna in i koppen, vilket underlättar specifika symptom genom de olika läkande egenskaperna som de anses ha. Det är möjligt att kombinera aromaterapioljor med sportmassage. Där kan oljorna hjälpa till med att förbättra prestanda och muskelläkning.

EN AVKOPPLANDE OCH TERAPEUTISK UPPLEVELSE

Du bokar direkt via hemsidan. Behandlingarna ges hos oss lokalt, alternativt genom hembesök i Stockholm City.

Bland våra behandlingar hittar du också andra varianter av massage: friskvårdsmassage i Stockholm, avkopplande massage, klassisk massage, ryggmassage, sportmassage, aromaterapi, massage med hembesök i Stockholm men också vaxning.

 

PRISER OCH BOKNING

Du bokar enkelt online genom vår bokningssida, som är öppen dygnet runt. Om du vill köpa presentkort kan du göra detta online. Du hittar våra kontaktuppgifter under kontaktfliken, men kan också klicka här för att ta dig dit. Fullständiga priser hittar du på vår prissida.

Varmt välkommen!

BOKNING

För att boka behandling använder du vår bokningsfunktion online. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kontakt@stockholmmassage.se.