Avkopplande massage

En avkopplande massage är ett effektivt sätt att frigöra stress och spänningar samt öka den allmänna välbefinnandet.

BOKA NU

Fördelar med avkopplande massage

Bättre cirkulation

Förbättrad cirkulation och syresättning av muskler, vilket kan leda till mindre smärta och stelhet.

Mindre stress

Avkopplande massage kan hjälpa till med släppning och upplösning av muskelspänningar som kan minska stress och öka avslappning.

Förbättrad rörlighet

Massagebehandlingar kan ge ökad flexibilitet och förbättrad rörlighet som kan öka kroppens naturliga funktioner.

Boka avkopplande massage i Stockholm

Avkopplande massage, även kallat relaxmassage, holistisk massage, eller ”Swedish massage” i många delar av världen, är en massageform anpassad för dig som behöver slappna av. Den hjälper bland annat till att slappna av ditt nervsystem, avlägsna stress, förbättra ditt välmående och frigöra spänningar i kroppen.

Massagen kan ses som en manipulation av muskler och mjuka vävnader för att minska spänningar, sträcka ledband och senor för att hålla dem flexibla. Den spolar också ut toxiner och främjar balans i både kropp och själ.

Ökad cirkulation, hudförbättringar, bättre ledrörlighet, minskat ödem och stimulans av matsmältningen är några av många hälsofördelar som massage kan generera. Den kan också bidra positivt mentalt. Ev avkopplande massage kan också lyfta ditt känslomässiga tillstånd och minska sömnlöshet.

Friskvårdsmassage i Stockholm.

Priser för relaxmassage

Halvkroppsmassage, 30 minuter 450kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr
Helkroppsmassage, 90 minuter 1100 kr
Helkroppsmassage, 120 minuter 1400 kr
Helkroppsmassage, 60 minuter 750 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 60 minuter förutom hembesök och friskvårdsmassage.

Helkroppsmassage, 90 minuter 1000 kr

 I vår prislista finner du en sammanställning över alla våra behandlingar, inklusive massage med hembesök.

En avkopplande och terapeutisk upplevelse

Vid avkopplande massage är trycket lite lättare än det som används vid exempelvis sport eller djupvävnadsmassage. Upplevelsen är också mer avkopplande och terapeutisk. Avkopplande massage kan stimulera blodcirkulationen, stärka ditt immunförsvar, förbättra muskeltonen och uppmuntra toxiner att lämna kroppen. Spänningar och stelhet i musklerna kommer att lindras, vilket gör att kroppen känns avslappnad och stressfri. I kombination med oljor och aromaterapi, som är extraherade från växter och blommor, blir det en effektiv terapi som avlägsnar tension och förbättrar det fysiska och psykiska välbefinnandet. Eftersom oljorna absorberas in i huden transporteras de terapeutiska egenskaperna in i koppen, vilket underlättar specifika symptom genom de olika läkande egenskaperna som de anses ha. Det är möjligt att kombinera aromaterapioljor med andra former av massage också, exempelvis sportmassage. Där kan oljorna hjälpa till med att förbättra prestanda och muskelläkning.
Ljus

Redo för en avkopplande massageupplevelse?

Upplev den ultimata avslappningen i form av en relaxmassage i Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av tekniker och kommer att skräddarsy din massage för att du får den bästa upplevelsen. Boka din behandling idag. Utöver vår avkopplande massage erbjuder vi även andra former av behandlingar, bland annat aromaterapimassage, friskvårdsmassage, deep tissue massage, klassisk massage, ryggmassage, idrottsmassage samt massage med hembesök. Hos oss kan du även köpa presentkort till någon du tycker om.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.