Massage med hembesök

Hos oss får du den ultimata massageupplevelsen som kommer raka vägen till ditt hem! Njut av vårt utbud av avkopplande och terapeutiska massager och återvinn din energi och styrka direkt hemma. Med våra bekväma hembesök kan du ta del av massagebehandlingar – när det passar dig bäst!

BOKA NU

Fördelar med massage hemma

Bekvämt

Massage med hembesök kan vara ett bekvämt alternativ att få massage då det inte krävs några ansträngningar för att resa. Massören kommer till dig, vilket innebär att du inte behöver åka någonstans för att få behandlingen.

Personlig upplevelse

Du behöver inte oroa dig för att besöka ett spa-plats och att ha andra personer runt omkring dig som kan störa din upplevelse. På så sätt kan du njuta av massage utan att känna dig otrygg eller obekväm.

Bra för välmåendet

Behandlingen är ett effektivt sätt att öka endorfinnivåerna, vilket kan förbättra humöret, minska depression och ångest samt förbättra återhämtningen vid kroniska nack- och ryggsmärtor.

Koppla av med massage hemma

Att man känner smärta i kroppen på grund av tunga, obekväma eller kanske oaktsamma arbetspass är inget nytt fenomen. Kroppen kan påverkas oavsett om man arbetar med fysiskt arbete eller sitter i kontorsmiljöer där det blir alldeles för mycket stillasittande. Massage är utan tvekan en bra behandlingsmetod som kan hjälpa till mot besvären. Våra lokaler ligger på Fridhemsplan (Kungsholmen) om man föredrar att masseras på plats, men vi erbjuder även massage med hembesök i Stockholm City. Alla kan boka massage med hembesök oavsett om du är privatperson eller företag. Fördelarna med att masseras hemma är således många – du slipper förflytta dig och sparar samtidigt värdefull tid till annat. Det kan också vara så att du hellre föredrar att masseras i en miljö där du trivs som bäst.
Fotmassage

Priser för hembesöksmassage

Helkroppsmassage, 60 minuter 1200 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 60 minuter med hembesök.

Helkroppsmassage, 90 minuter 1550 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 90 minuter med hembesök.

Helkroppsmassage, 120 minuter 1850 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 120 minuter med hembesök.

Helkroppsmassage, 60 minuter 695 kr

Priset är det samma för alla behandlingar på 60 minuter förutom hembesök och friskvårdsmassage.

Helkroppsmassage, 90 minuter 1000 kr

 I vår prislista finner du en sammanställning över alla våra behandlingar, inklusive massage med hembesök.

Applicering av olja för massage

Massage med hembesök och våra behandlingar

Väljer du att boka massage med hembesök i Stockholm så kan du välja mellan ett flertal behandlingar och varianter av massage. I vårt utbud finns deep tissue massage, helkroppsmassage, sportmassage/idrottsmassage, aromaterapimassage och mycket mer.

Målsättningen är att erbjuda alla en möjlighet att få massage med hembesök, oavsett om man lider av besvär i rygg, nacke och axlar – eller om man helt enkelt vill få en avkopplande massage efter ett långt arbetspass. StockholmMassage.se är ditt självklara val.

När du bokar massage med hembesök i Stockholm tar vi med oss en massagebänk. Det kan därför vara bra att du i god tid innan din behandling bestämmer dig vart behandlingen ska ske och om du behöver frigöra lite utrymme i din bostad. Massagebänken är portabel och har ett hål vid huvudstödet så att vi även kan ge en komplett ryggmassage, om så önskas. Vi ser även till att ta med handdukar, massageoljor och avslappnande musik.

Kan alla boka massage hemma?

Vi erbjuder hembesök för massage till våra kunder som bor i Stockholm. Om du bor i innerstaden, inklusive Östermalm, Vasastan, Södermalm och Kungsholmen, kan du boka massage med ett hembesök. Vi besöker också vissa andra delar av Stockholm, till exempel Bromma, Alvik och Kristineberg. Om du är osäker på om vi erbjuder våra tjänster i ditt område, kan du skicka ett mejl till oss och fråga. Tänk på att priset kan variera beroende på avståndet till ditt hem.

Stockholm Massage välkomstkort
Dörrklocka

Så funkar massage med hembesök

Om du är osäker på vilken typ av massage som passar dig bäst, så tveka inte att kontakta oss. Genom att boka din behandling online kan du ange önskad tid och plats för att skapa en bokningsförfrågan som vi godkänner manuellt. Väl godkänt, behöver du inte längre lyfta ett finger – vi tar hand om allt och besöker dig på den adress du valt, komplett med oljor och avslappnande musik för att skapa en avkopplande atmosfär. Vi strävar alltid efter att uppfylla dina önskemål och kan skräddarsy en behandling eller program efter dina specifika behov och preferenser. Eftersom varje person är unik kan vi även kombinera olika behandlingar för att du ska uppleva den ultimata avkopplingen. Våra kunder uppskattar den smidiga och servicen vi erbjuder, och vi ser fram emot att få välkomna dig till en värld av total avkoppling och njutning.

Redo att förvandla ditt hem till en spa-avdelning?

Unna dig själv en stunds lyx och avkoppling med en massageupplevelse i världsklass, utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem. Vår professionella och erfarna massör kommer till din dörr och tar hand om allt – från musik till oljor. Slappna av och njut av en personligt anpassad behandling som är skräddarsydd efter dina individuella behov och önskemål. Ge dig själv den gåvan av välbehövlig avkoppling och boka din massageupplevelse idag. Låt oss ta hand om resten och se till att du känner dig som ny igen. Vänta inte längre, säkra din tid idag och upplev en massage som du sent kommer att glömma!

Hemma massage

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.