Massage med hembesök i Stockholm

Ett smidigt alternativ för dig som hellre masseras hemma

För dig som hellre masseras i din hemmamiljö


Att man känner smärta i kroppen på grund av tunga, obekväma eller kanske oaktsamma arbetspass är inget nytt fenomen. Kroppen kan påverkas oavsett om man arbetar med fysiskt arbete eller sitter i kontorsmiljöer där det blir alldeles för mycket stillasittande. Massage är utan tvekan en bra behandlingsmetod som kan hjälpa till mot besvären.

Min massagestudio ligger i Bromma (Alvik) om man föredrar att masseras på plats, men jag erbjuder även massage med hembesök i hela Stockholm. Alla kan boka massage med hembesök oavsett om du är privatperson eller företag.

Fördelarna med att masseras hemma är således många – du slipper förflytta dig och sparar samtidigt värdefull tid till annat. Det kan också vara så att du hellre föredrar att masseras i en miljö där du trivs som bäst.

stockholm

MASSAGE HEMMA – VALBARA BEHANDLINGAR

Väljer du att boka massage med hembesök i Stockholm så kan du välja mellan ett flertal behandlingar och varianter av massage. I mitt utbud erbjuder jag:

  • • Avkopplande massage
  • • Klassisk massage
  • • Ryggmassage
  • • Sportmassage
  • • Aromaterapimassage

Målsättningen är att erbjuda alla en möjlighet att få massage med hembesök, oavsett om man lider av besvär i rygg, nacke och axlar – eller om man helt enkelt vill få en avkopplande massage efter ett långt arbetspass. StockholmMassage.se är ditt självklara val.

När du bokar massage med hembesök i Stockholm tar jag med mig en massagebänk. Det kan därför vara bra att du i god tid innan din behandling bestämmer dig vart behandlingen ska ske och om du behöver frigöra lite utrymme i din bostad. Massagebänken är portabel och har ett hål vid huvudstödet så att jag även kan ge en komplett ryggmassage, om så önskas. Jag ser även till att ta med handdukar, massageoljor och avslappnande musik.

MASSAGE MED HEMBESÖK, KAN ALLA BOKA?

Det finns alltid behov av massage. Skulle man inte ha någon smärta så betyder det inte att man inte har något behov av massage. Problemen kan dölja sig på djupet. Har man tränat hårt, varit med om en skada, opererats eller överbelastats så vet man säkert att smärta kan dyka upp oväntat. Det är inte heller ovanligt att man upplever mer smärta än vanligt, inte minst om man är äldre eller har genomgått en graviditet.

Hos StockholmMassage.se är du i goda händer. Jag lyssnar på alla kunder och sätter deras behov i fokus, oavsett om de är yngre, äldre, gravida, funktionshindrade, atleter, privatpersoner eller företag. Jag ger alla en möjlighet till ett brett utbud av massage med hembesök i hela Stockholm.

SÅ GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR MASSAGE MED HEMBESÖK

Om du inte vet vilken typ av massage som passar dig så är du alltid välkommen att ringa in eller mejla. Det går även bra att träffas och konsultera för att hitta en massage som passar dig. Vet du redan på förhand vilken massage du vill boka så kan du gå vidare och boka en behandling. Massage med hembesök i Stockholm är populärt, och för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt så rekommenderar jag att du i god tid bokar en tid som passar dig. Bokningar kan göras via telefon, e-post eller via hemsidan. Glöm inte bort att du kan kombinera olika varianter av massage och skräddarsy din egen behandling. Jag lyssnar alltid på dina önskemål och kan skapa en behandling eller ett program utifrån dina behov och preferenser. Vi är alla olika, och ibland behövs kombinationer av behandlingar för att vi ska må bättre.

När du väl fått en tid är det bara att vänta. Du behöver inte åka kollektivt för att komma till min massagestudio. Jag erbjuder massage med hembesök i hela Stockholm, inklusive Järfälla och Ekerö. Samma gäller för massage på företag.

NJUT AV EN AVKOPPLANDE MASSAGE MED HEMBESÖK

Det är tyvärr vanligt att många som har problem väntar med att söka behandling. Vissa väntar alldeles för länge för att söka behandling, och en del väntar tills det blir riktigt kritiskt. Ibland finner man kanske inte ens tid att åka till en massagestudio. Med mina smidiga hembesök behöver du inte stressa eller känna dig orolig. Massage med hembesök i Stockholm är ett smidigt alternativ till klassiska massageinstitut. Unna dig därför en bra massage redan idag. Bokningar av massage med hembesök i Stockholm kan du göra på sajten, men det går även bra att ringa eller mejla.

PRISER

Helkroppsmassage
Längd: 120 min
Pris: 1 000 kr

Helkroppsmassage
Längd: 90 min
Pris: 700 kr

Helkroppsmassage
Längd: 60 min
Pris: 500 kr

Halvkroppsmassage
Längd: 30 min
Pris: 250 kr

Mer information om våra behandlingar och priser finns på vår prissida.

BOKNING

Kontakta gärna om du vill boka din massage. Du bokar via e-post eller via vår bokningsfunktion online.

E-post: kontakt@stockholmmassage.se