Massage på Fridhemsplan

Boka massage på Fridhemsplan i Stockholm

KOPPLA AV MED MASSAGE PÅ FRIDHEMSPLAN

Att få massage är både avkopplande och stressminskande. De flesta uppskatta trots allt en avslappnande massage och tycker man om massage kan det verkligen vara bra att regelbundet göra det. Massage har flera hälsofördelar och en rad andra positiva effekter.
Det tar inte många minuter till vår massagestudio som ligger på Igeldammsgatan 20 (Fridhemsplan). Utbudet består av sportsmassage, relaxmassage, ryggmassage, terapeutisk massage och aromaterapi med massage. Du kan både besöka massagestudion eller boka massage med hembesök. På det här sättet väljer du själv vad som passar bäst för dig och vad som är mest avslappnande.

pexels-marlon-trottmann-5843535

MASSOR AV FÖRDELAR MED MASSAGE

Många lider idag av spänd rygg, nacke och axlar genom ett stillasittande liv. Det är svårt att koppla av och många känner att stressen påverkar deras hälsa. Genom att kunna koppla av och varva ner blir det lättare att bli av med stressen. Massage mjukar upp både vävnad och muskler, det förbättrar blodtrycket och cirkulationen i kroppen. Du kan även känna att muskler som tidigare har orsakat dig stora problem slappnar av och mår bättre.

Regelbunden massage har visat sig ha många fördelar när det kommer till immunförsvaret som stärks på det sättet. Det kan linda och behandla spänningshuvudvärk och rent allmänt ge ett större välbefinnande. Att kunna koppla av och bli av med stress är något som alla behöver emellanåt. Massage påskyndar även läkning och återhämtning i kroppen. Boka in den behandlingen du behöver men du kan också kontakta oss om du vill få en skräddarsydd behandling utformad för dina behov.

SÅ BOKAR DU MASSAGE PÅ FRIDHEMSPLAN

Du kan enkelt boka in en massage på Fridhemsplan och närliggande områden genom att skicka ett email eller boka direkt på hemsidan. Bokningen tar bara någon minut och sköts elektroniskt, även om du skulle boka massage i vår massagestudio – eller med hembesök på Fridhemsplan. Om du skulle få förhinder eller behöva avboka din massage är det viktigt att du gör det 24 timmar innan behandlingen, även vid hembesök. Observera att vi utför massage med hembesök i Stockholm City, inklusive Fridhemsplan.

MASSERAS LOKALT – HÄR ÄR FÖRDELARNA

Aktörer i centrala Stockholm har sällan lediga tider och det är en lång resväg till och från massagestudion. Väljer du en lokal aktör har du bättre och mer personlig service. Du behöver inte åka lika långt samt känna att du oftare kan få en behandling. Vi erbjuder hembesök eller besök på ditt kontor för att göra det lättare för dig att få en behandling. Alla har olika behov och alla har inte möjlighet att besöka massagestudion. Bor du på Fridhemsplan är det enkelt att komma till massagestudion men lika enkelt att boka in ett hembesök.

UTBUD AV MASSAGE PÅ FRIDHEMSPLAN

Vi erbjuder ett stort utbud av olika massagebehandlingar både som hembesök och i massagestudion. Utbudet består av bland annat relaxmassage, ryggmassage, sportmassage, klassisk massage och aromaterapimassage. Bokar du en tid i massagestudion kan du också välja skönhetsbehandlingar som vaxning av rygg, bröst, armar, ben, armhålor och mage. Prislista hittar du här.

MASSAGE HEMMA MED BESÖK PÅ FRIDHEMSPLAN

Bokar du massage med hembesök hos oss så tar vi självklart med massagebänk och oljor samt annan utrustning som behövs. Du kan koppla av på hemmaplan och känna att du slipper stressen av att åka någonstans. Alla kunder har olika önskemål och vissa har även svårt att lämna hemmet eller kontoret. Välj det som gör ditt liv bättre och mer avslappnat. Vi utför massage i hela Stockholm City, inklusive Fridhemsplan, – ett utmärkt alternativ för dig som har ett pressat schema.

BOKNING

Bokning görs online via vårt onlineformulär. Har du frågor är du välkommen att höra av dig via e-post, kontakt@stockholmmassage.se