Sportmassage

En särskild massage för atleter och dig som tränar

FÖR DIG SOM ÄR AKTIV OCH TRÄNAR

Efter en hård och intensiv träning är det rekommenderat att man vilar ut ordentligt, men ibland kan vilan effektiviseras genom en sportmassage. Vi utför sportmassage i Stockholm med omnejd. Du har möjlighet att boka sportmassage i Stockholm i vår massagestudio som ligger på Fridhemsplan (Kungsholmen i Stockholm), men om du hellre vill boka sportmassage med hembesök går även detta bra. Vid hembesök tar vi med oss oljor, massagebänk och annan utrustning som kan behövas under behandlingen. Bokning kan du göra via hemsidan.

Syftet med sportmassage är att du ska hjälpa din kropp att återhämta och bygga upp sig efter träningen. Du kan öka antalet pass utan att riskera några skador till följd av den ansträngda träningen. Genom att massera rätt muskelgrupper kan du bli effektivare inom sporten, och det spelar ingen roll om du tränar professionellt och aktivt eller bara några gånger under din fritid. Sportmassage är något som passar alla som tränar.

Vill du boka sportmassage i Stockholm är StockholmMassage.se en självklar partner du kan lita på.

sport-skada-massage

VAD ÄR SPORTMASSAGE

Sportmassage är en särskild typ av massage som inriktar sig främst mot dig som utövar sport. Massagen fokuserar enbart på vissa muskelgrupper, men innan behandlingen påbörjas går man givetvis igenom helheten och konsulterar med dig som kund.

I grund och botten handlar sportmassage om att förebygga skador. Musklerna i kroppen får bättre genomblödning och kan därmed återhämta sig snabbare. Sportmassage har också goda effekter på rörligheten och minimera risken för olyckor i vissa sammanhang, till exempel stukning eller en sträckning.

Olyckor av den här sorten kan påverka din träning, men med rätt typ av sportmassage kan man minska risken för de samma. En ordentlig sportmassage kan påverka återhämtningen och rehabiliteringen.

För dig som vill boka sportmassage i Stockholm är StockholmMassage.se det självklara valet. Vi finns i Södermalm/Råcksta, men utför även sportmassage med hembesök i hela Stockholms stad. Du kan alltså boka behandlingar utan att behöva åka till någon fysisk lokal.

Jag som driver StockholmMassage.se har erfarenhet av sportmassage och kan erbjuda konsultation inför din behandling. Har du några frågor om sportmassage är du välkommen att skriva in till oss. Det finns alltid hjälp att få!

Utöver sportmassage erbjuder vi också många andra behandlingar, bland annat friskvårdsmassage i Stockholm, vaxning, avkopplande massage, klassisk massage, ryggmassage, aromaterapi, och massage med hembesök i Stockholm.

PRISER OCH BOKNING

Du bokar enkelt online genom vår bokningssida, som är öppen dygnet runt. Här kan du även köpa presentkort på massage i Stockholm. Du hittar våra kontaktuppgifter under kontaktfliken, men kan också klicka här för att ta dig dit. Fullständiga priser hittar du på vår prissida.

Varmt välkommen!

BOKNING

För att boka behandling använder du vår bokningsfunktion. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kontakt@stockholmmassage.se.