Sportmassage & idrottsmassage

Vi erbjuder sportmassage, även kallat idrottsmassage, i Stockholm – en särskild behandlingstyp som lämpar sig för dig som idrottar och tränar.

BOKA NU

Fördelar med sport- och idrottsmassage

Förbättrad rörlighet

Sportmassage kan hjälpa till att öka rörligheten och förbättra muskelstyrkan och flexibiliteten, vilket ökar prestationsförmågan och minskar risken för skador.

Smärtlindring

Genom att massera lätt kan lösa upp spänningar som orsakar smärta och obehag, vilket kan lindra smärta och öka rörelseförmågan.

Förbättrad återhämtning

Genom att förbättra cirkulationen kan sportmassage öka syretillförseln till de trötta musklerna och minska ömhet och värk som orsakats av träning, vilket förbättrar återhämtningen.

Idrottsmassage – för dig som tränar

Efter en hård och intensiv träning är det rekommenderat att man vilar ut ordentligt, men ibland kan vilan effektiviseras genom idrottsmassage, även kallat sportmassage. Vi utför sport- och idrottsmassage i Stockholm med omnejd. Du har möjlighet att boka idrottsmassage i Stockholm i vår massagestudio som ligger på Fridhemsplan (Kungsholmen i Stockholm), men om du hellre vill boka behandlingen med hembesök går även detta bra. Vid hembesök tar vi med oss oljor, massagebänk och annan utrustning som kan behövas under behandlingen. Bokning kan du göra via direkt genom vår sajt. Syftet med sport- och idrottsmassage är att du ska hjälpa din kropp att återhämta och bygga upp sig efter träningen. Du kan öka antalet pass utan att riskera några skador till följd av den ansträngda träningen. Genom att massera rätt muskelgrupper kan du bli effektivare inom sporten, och det spelar ingen roll om du tränar professionellt och aktivt eller bara några gånger under din fritid. Sport- och idrottsmassage är något som passar alla som tränar. Vi är en partner att lita på – genom hela din träning.
Man som tränar på gym

Priser för sport- och idrottsmassage

Halvkroppsmassage, 30 min 550 kr
Helkroppsmassage, 60 min 850 kr
Helkroppsmassage, 90 min 1200 kr
Helkroppsmassage, 120 min 1500 kr

 I vår prislista finner du en sammanställning över alla våra behandlingar, inklusive massage med hembesök.

Djup massage

Vad är sportmassage?

Sportmassage, även kallat idrottsmassage, är en särskild typ av massage som inriktar sig främst mot dig som utövar sport. Massagen fokuserar enbart på vissa muskelgrupper, men innan behandlingen påbörjas går vi givetvis igenom helheten och konsulterar med dig som kund.

I grund och botten handlar sport- och idrottsmassage om att förebygga skador. Musklerna i kroppen får bättre genomblödning och kan därmed återhämta sig snabbare. Massagetypen har också goda effekter på rörligheten och minimera risken för olyckor i vissa sammanhang, till exempel stukning eller en sträckning.

Olyckor av den här sorten kan påverka din träning, men med rätt typ av sport- och idrottsmassage kan man minska risken för de samma. En ordentlig sportmassage kan påverka återhämtningen och rehabiliteringen.

För dig som vill boka sportmassage i Stockholm är Stockholm Massage det självklara valet. Vi finns på Fridhemsplan men utför även sport- och idrottsmassage med hembesök i Stockholm. Du kan alltså boka behandlingar utan att behöva åka till någon fysisk lokal.

På Stockholm Massage har vi lång erfarenhet av sport- och idrottsmassage och kan erbjuda konsultation inför din behandling. Har du några frågor om sportmassage är du välkommen att skriva in till oss. Det finns alltid hjälp att få!

Boka sportmassage (idrottsmassage) i Stockholm

Vår erfarna massör har specialiserat sig på att hjälpa idrottare och motionärer att återhämta sig från skador och förbättra prestationen. Med hjälp av olika tekniker arbetar vi med att lösa upp spänningar och öka rörligheten i musklerna. Behandlingen anpassas alltid efter dina individuella behov och målsättningar. Boka din sport- och idrottsmassage hos oss idag och känn skillnaden i din kropp. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Sportmassage

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.