Vaxning

Få ett hårfritt resultat genom att boka din behandling idag och ta bort oönskad hårväxt.

BOKA NU

Vaxning i Stockholm

Vaxning är en enkel och snabb metod för hårborttagning som ger långvarigt resultat. I praktiken betyder vaxing att man avlägsnar oönskade hårstrån från kroppen med hjälp av vax. Håret dras bort från själva roten, vilket ger ett bättre och långvarande resultat i jämförelse med rakning.
 
Parallellt med vår massageverksamhet erbjuder vi även vaxning. I r onlinebokning kan du själv välja vad du vill vaxa. Vi erbjuder vaxing av nacke, armar, bröst, rygg, ben men ock helkropp om du vill ha en srre behandling.
 
I vår studio erbjuder vi en vänlig och avkopplande milr du får chansen att bli behandlad av professionella behandlare med bra erfarenhet. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av vaxning eller kommer hit för första gången kan du räkna med att en bra service.
 
vaxning
Händer vaxning

Så går det till

Inför varje behandling träffar du din behandlare som förklarar proceduren, där du också får möjlighet att ställa frågor. Vaxning är en skonsam och effektiv metod för att ta bort hår. Resultatet består i att du omedelbart får en len och hårfri hud.

Hårstråna som fastnar i vaxet dras ut hela vägen från hårsäcken. Normalt tar det ca. 3 – 6 veckor för återväxten. Vid regelbunden behandling kommer stråna bli mjukare och tunnare, för att på sikt glesas ut för att tröttna ut hårsäckarna.

Behandlingen och resultaten är individuella och kan variera beroende på hur växtfraserna ser ut. Det är inte ovanligt att mindre strån inte följer med under första behandlingen. De följer med vid nästa behandlingstillfälle när de blivit längre. För bästa resultat rekommenderar vi att behandlingen upprepas till hårväxten hamnat i en fas.

Första behandlingen kan upplevas som lite smärtsam för vissa eftersom håret oftast sitter hårdare, men även detta är individuellt. På sikt minskar smärtan då håret elimineras enklare. För att uppnå bra resultat ska vaxet kunna fästas ordentligt. Undvik därför att raka hår innan behandlingen, smörja huden med oljor, eller sola. Om du vill kan du även peela huden några dagar inför din behandling så att smuts och döda hudceller avlägsnas.

Redo att boka vaxning i Stockholm?

Söker du en långvarig lösning för att ta bort oönskad hårväxt? Boka vaxning hos oss på Stockholm Massage! Du bokar enkelt via vårt bokningssystem direkt på vår sajt. Varmt välkommen!

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.