Vaxning Stockholm

Boka vaxning i Stockholm

TJÄNSTER INOM VAXNING

Vaxning är en enkel och snabb metod för hårborttagning som ger långvarigt resultat. I praktiken betyder vaxing att man avlägsnar oönskade hårstrån från kroppen med hjälp av vax. Håret dras bort från själva roten, vilket ger ett bättre och långvarande resultat i jämförelse med rakning.

Parallellt med vår massageverksamhet erbjuder vi även vaxning. I vår onlinebokning kan du själv välja vad du vill vaxa. Vi erbjuder vaxing av nacke, armar, bröst, rygg, ben men också helkropp om du vill ha en större behandling.
I vår studio erbjuder vi en vänlig och avkopplande miljö där du får chansen att bli behandlad av professionella behandlare med bra erfarenhet. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av vaxning eller kommer hit för första gången kan du räkna med att få en bra service.

vaxning

SÅ GÅR DET TILL

Vi hjälper dig så att du får njuta av den sköna känslan av en len och hårfri hud. Inför varje behandling träffar du din behandlare som förklarar proceduren, där du också får möjlighet att ställa frågor. I praktiken kan man säga att vaxning är en skonsam och effektiv metod för att ta bort hår. Resultatet består i att du omedelbart får en len och hårfri hud.

Hårstråna som fastnar i vaxet dras ut hela vägen från hårsäcken. Normalt tar det ca. 3 – 6 veckor för återväxten. Behandlas man regelbundet kommer stråna bli mjukare och tunnare, för att på sikt glesas ut för att tröttna ut hårsäckarna. Tänk på att behandlingen såväl som resultatet är individuellt och att det kan variera beroende på hur växtfraserna ser ut. Det är inte ovanligt att mindre strån inte följer med under första behandlingen. De följer dock med vid nästa behandlingstillfälle när de hunnit bli lite längre. För bästa resultat bör man upprepa behandlingen till hårväxten hamnat i en fas.

Första behandlingen kan upplevas som lite smärtsam för vissa eftersom håret oftast sitter hårdare, men även detta är individuellt. På sikt minskar smärtan då håret elimineras enklare.

VAD DU BEHÖVER TÄNKA PÅ

För att uppnå bra resultat ska vaxet kunna fästas ordentligt. Undvik därför att raka hår innan behandlingen, smörja huden med oljor, eller sola. Om du vill kan du även peela huden några dagar inför din behandling så att smuts och döda hudceller avlägsnas.

PRISER OCH BOKNING

Du bokar enkelt online genom vår bokningssida, som är öppen dygnet runt. Om du vill köpa presentkort på massage gör du även detta online. Du hittar våra kontaktuppgifter under kontaktfliken, men kan också klicka här för att ta dig dit. Fullständiga priser hittar du på vår prissida.

Varmt välkommen!

BOKNING

För att boka behandling använder du vår bokningsfunktion. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kontakt@stockholmmassage.se.