Vaxning

Vi hjälper dig med hårfria resultat. Välkommen in till vår studio i Stockholm – där vi hjälper dig med behandlingar för att ta bort oönskad hårväxt.

BOKA NU

Vi utför vaxning i Stockholm

Hos oss på Stockholm Massage erbjuder vi vaxning som en effektiv och långvarig metod för hårborttagning. Genom att använda vax tar vi bort oönskade hårstrån direkt från roten, vilket ger dig ett slätare och mer hållbart resultat än traditionell rakning.

Utöver våra massagebehandlingar kan du hos oss också boka vaxning för olika kroppsdelar såsom nacke, armar, bröst, rygg, ben, eller till och med helkropp om du önskar en mer omfattande behandling.

Vår studio är en lugn oas där du möts av erfarna och professionella behandlare. Oavsett om det är din första vaxning eller om du är en van besökare, strävar vi efter att ge dig en trygg och bekväm upplevelse.

vaxning
Händer vaxning

Hur vaxning fungerar

Innan behandlingen börjar kommer din behandlare att förklara processen för dig och svara på eventuella frågor. Efter vaxningen kommer din hud att kännas omedelbart len och fri från hår. Håren som tas bort med vaxet dras ut från roten, vilket gör att det tar mellan 3 till 6 veckor innan de växer ut igen. Regelbunden vaxning gör att håren gradvis blir tunnare och mjukare.

Eftersom resultatet av vaxning kan variera från person till person, rekommenderar vi upprepade behandlingar för att uppnå optimalt resultat. Den första sessionen kan kännas något smärtsam, men vanligtvis minskar obehaget med tiden. För att förbereda din hud och maximera resultaten, undvik att raka dig, använda oljor, eller sola innan behandlingen. En mild peeling några dagar i förväg kan också hjälpa till att rensa huden från smuts och döda hudceller.

Fördelarna med vaxning

Vaxning erbjuder flera fördelar jämfört med andra hårborttagningsmetoder:

  • Långvariga resultat: Njut av len hud i upp till sex veckor. Håren som återväxer blir finare, vilket ger en mjukare känsla längre.
  • Skonsam och effektiv: Vaxning exfolierar huden samtidigt som det avlägsnar hår, vilket ger dig en strålande och mjuk hud utan risk för irritation eller inåtväxande hår.
  • Snabb och kostnadseffektiv: Behandlingen är snabb och kan hantera stora områden på en gång, vilket sparar tid. Även om kostnaden initialt kan vara högre, blir det ofta mer ekonomiskt över tid jämfört med andra metoder.
  • Anpassningsbart: Vaxning är lämpligt för alla kroppsområden och hudtyper, vilket gör det till en mångsidig och professionell lösning.
Massage products from Stockholm Massage.
Stockholm Massage välkomstkort

Boka vaxning i vår studio i Stockholm

Är du redo att uppleva en hårfri och len hud på ett professionellt sätt? Boka din vaxning hos oss på Stockholm Massage! Du kan enkelt boka via vårt onlinebokningssystem. Välkommen att upptäcka skillnaden med en professionell vaxning!

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.