Presentkort på massage i Stockholm

Ge bort en upplevelse till någon du verkligen bryr dig om. Ett presentkort på massage är en kärleksfull gåva som sprider glädje och omtanke. Perfekt för vänner, familjemedlemmar eller kollegor – en stunds avkoppling som alla förtjänar.

KÖP PRESENTKORT

Därför är presentkort på massage den perfekta gåvan

Något som uppskattas

Ett presentkort på massage är en fin gåva som uppskattas av de flesta. Det visar att du bryr dig om personen och dennes hälsa och välmående. Inte nog med att du ger bort en fin upplevelse så får mottagaren också möjlighet att varva ner från oro och vardagens stress.

En flexibel present

Till skillnad från många andra presenter som ibland kan kännas opersonliga är presentkort på massage en flexibel gåva. Då kan mottagaren själv välja en behandling som de känner sig trygga med. Dessutom kan de bruka presentkortet när de vill utan att behöva stressa.

Hållbar gåva

Presentkort är en miljövänlig och hållbar gåva. Det är en present som inte är fysisk och som kan slängas bort i naturen. Gåvan är utformad för att inte lämna några avtryck på miljön. Vi arbetar aktivt för att minska överkonsumtion och onödigt slöseri, vilket uppskattas av våra kunder.

Presentkort på Massage finns att köpa på StockholmMassage.se.

Ge bort en personlig gåva med kärlek

Överraska någon du tycker om med ett presentkort på massage. Det är en gåva som sprider glädje och visar att du verkligen bryr dig. Att ge bort en stund av avslappning och välbefinnande är en gest som går rakt in i hjärtat.

Hur du köper presentkort på massage

Att köpa ett presentkort på massage är enkelt och smidigt hos oss. Välj belopp, fyll i ett kort formulär online och betala smidigt med Swish. Vi skickar sedan presentkortet till dig via mejl i PDF-format. Mottagaren kan enkelt boka en behandling som motsvarar presentkortets värde på vår hemsida och njuta av en stund för sig själv. Ett presentkort på massage är en kärleksfull och uppskattad gest som verkligen visar din omtanke.

Friskvårdsmassage i Stockholm.
Applicering av olja för massage

Vårt utbud av massagebehandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av massagebehandlingar för att möta olika behov. Hos oss kan du välja mellan avkopplingsmassage, klassisk massage, ryggmassage, sport- och idrottsmassage, deep tissue massage, aromaterapimassage och massage med hembesök i Stockholm. Som kund hos oss kan du alltid räkna med en helhetsupplevelse av avkoppling och välbefinnande.

Ge bort en gåva som verkligen gör skillnad. Köp ett presentkort på massage hos oss och ge någon du bryr dig om en stunds välbefinnande och avkoppling.

Vanliga frågor om presentkort för massage

Att köpa ett presentkort på massage är enkelt och smidigt. Gå till vår sida för köp, välj belopp, fyll i ett kort formulär och betala med Swish. Vi skickar presentkortet till dig via mejl i PDF-format. Du kan även betala med kort om du önskar.

Ja, du kan själv välja det belopp som passar dig bäst när du köper presentkortet.

Presentkortet levereras digitalt via mejl i PDF-format. Du kan enkelt skriva ut det eller vidarebefordra det till mottagaren.

Mottagaren kan boka en behandling på vår hemsida. Efter behandlingen visar mottagaren upp presentkortet.

Nej, mottagaren kan använda presentkortet när det passar dem bäst. Det finns ingen brådska att boka en behandling direkt. Observera att kortet gäller i 12 månader från inköpsdatum.

Ja, presentkortet kan användas för alla våra massagebehandlingar, inklusive avkopplingsmassage, klassisk massage, ryggmassage, sport- och idrottsmassage, deep tissue massage, aromaterapimassage och massage med hembesök i Stockholm. Dock betalar mottagaren mellanskillnaden om priset skiljer sig åt från presentkortets värde.

Ja, presentkortet är personligt och kan överlåtas till någon annan om mottagaren så önskar. Hör av dig till oss om du vill beställa opersonliga presentkort.

Presentkortet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum. Mottagaren har gott om tid att boka en behandling.

Eftersom presentkortet levereras via mejl, kan du alltid söka upp mejlet och skriva ut presentkortet igen. Om du har problem kan du kontakta vår kundtjänst för hjälp.

Vi erbjuder tyvärr ingen återbetalning på köpta presentkort. Däremot kan presentkortet överlåtas till någon annan.

Nej, tyvärr är detta inte möjligt. Om du inte förbrukar ditt presentkort inom giltighetstiden försvinner det per automatik.

Du kan nå oss via vår hemsida. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.