Massage i Alvik

Boka massage i vår massagestudio i Alvik

Boka massage i Alvik


Alla behöver kunna slappna av och få en stund för sig själv. Att kunna slappna av innebär för många ett avbrott i stress och press. De flesta uppskattar därmed att få en massage för att kunna varva ner och känna hur spänningarna i kroppen försvinner.

Om du tycker om att bli masserad och bor i Alvik kan du både boka hembesök och en massage i min massagestudio. Det finns ett stort utbud av behandlingar och variationer att välja mellan bland annat klassisk massage, relaxmassage, sportmassage, ryggmassage, terapeutiskmassage och aromaterapi i kombination med massage. Jag erbjuder även vaxning, mer om detta kan läsas på tjänstesektionen på hemsidan.

Bestäm själv vad du behöver och hur ofta du behöver få massage. Målet är att ge dig en avkopplande stund som låter dig slappna av och känna hur spänningarna i kroppen försvinner. Välj att få ett hembesök i Alvik eller boka en tid i min massagestudio.

pexels-marlon-trottmann-5843535

FÖRDELAR MED MASSAGE

Massage innebär fler hälsofördelar, både fysiskt och mentalt då massage motverkar stress och bidrar till en bättre blodcirkulation. Ökad blodcirkulation innebär i sin tur att vävnader och muskler i kroppen mjukas upp. Det kan också stärka immunförsvaret att få massage då det ökar antalet blodkroppar i kroppen. Du blir mer motståndskraftig mot infektioner och det motverkar också stress.

Genom att få massage regelbundet frigörs oxytocin som allmänt kallas för må-bra hormonet och det kommer sig av att för kroppen är det bra. Den sänker både puls och blodtryck samt är lugnande. Massage har även visat på positiva effekter vid depression och oro. Det finns även två andra hälsofördelar som kommer av massage. Det ena är att det lindrar spänningshuvudvärk samt har en förebyggande effekt mot detta. Massage kan därmed påskynda både läkning och återhämtning.

Att regelbundet gå på massage kan därmed vara en nyckel till en bättre hälsa. Titta därför gärna i tjänsteutbudet för att se vilka behandlingar och variationer av behandlingar som finns. Du kan självklart skräddarsy din egen behandling och få hjälp med att ta reda på vilken behandling som passar dig.

BOKA MASSAGE I ALVIK

Du gör enklast bokningar via hemsidan men du kan också både ringa och maila. Betalningen görs online här på hemsidan. Skulle du bli förhindrad eller inte ha möjligheten att komma till din behandling är det viktigt att du hör av dig i god tid. Gärna 24 timmar innan behandlingen och samma gäller för hembesök i Alvik.

FÖRDELAR MED MASSAGE LOKALT

Stress och press är två anledningar till att man ska välja en massage lokalt. Det går då lättare att ta sig till behandlingen utan långa resvägar. Du slipper vänta på att få en tid då många aktörer i Stockholms innerstad sällan har gott om lediga tider. Dessutom händer det att priserna varierar kraftigt efter vilket massageställe du vänder dig till. Slutligen får du med en lokal aktör personlig service.

UTBUD AV MASSAGE I ALVIK

Oavsett om du bokar en tid i vår massagestudio i Alvik eller ett hembesök får du tillgång till samma utbud av tjänster. I mitt utbud hittar du klassisk massage, relaxmassage, ryggmassage, sportmassage, terapeutisk massage och aromaterapi med massage. Samtliga behandlingar ges i min massagestudio eller i form av ett hembesök.

Väljer du att boka en tid i massagestudion ges även andra typer av behandlingar: vaxning av ben, rygg, armhålor, bröst, mage och armar.

MASSAGE MED HEMBESÖK I ALVIK

Du har möjligheten att boka ett hembesök med massage i Stockholm med omnejd, även Vällingby. Detta är perfekt för dig som har ont om tid eller för dig som känner dig mer bekväm hemma. Passar även utmärkt för dig som kan ha svårt att ta dig till massagestudion. Boka in ett hembesök här på hemsidan, genom telefon eller email.

PRISER

Helkroppsmassage
Längd: 120 min
Pris: 1 000 kr

Helkroppsmassage
Längd: 90 min
Pris: 700 kr

Helkroppsmassage
Längd: 60 min
Pris: 500 kr

Halvkroppsmassage
Längd: 30 min
Pris: 250 kr

Mer information om våra behandlingar och priser finns på vår prissida.

BOKNING

Bokning görs online via vårt onlineformulär. Har du frågor är du välkommen att höra av dig via e-post, kontakt@stockholmmassage.se