Massage & Friskvård

Använd din friskvård för massage i Stockholm

FRISKVÅRDMASSAGE I STOCKHOLM

Vi erbjuder friskvårdsmassage, vilket innebär att du kan nyttja din friskvård från din arbetsgivare för att boka några av våra utvalda behandlingar inom massage. Vårt team består av kompetent och duktig personal som kan hjälpa dig att välja rätt typ av massagebehandling.

Inom ramen för friskvård och massage finns det många bra behandlingar att välja bland. Inte nog med att massage är ett utmärkt sätt att hjälpa kroppen att slappna av och må bra så har det visat positiva effekter, bland annat på immunförsvaret och spänningar i kroppen. Friskvård och massage kan användas som komplement till träning, men det går även bra att använda friskvård för massage fullt ut om man har ett arbete som kräver fysisk ansträngning – eller kanske ett stillasittande kontorsarbete.

Om du vill använda din friskvård för massage kan du boka din behandling online på vår hemsida. Du kan boka in dig på behandlingar på 30 minuter, alternativt 60 minuter. I vår prissektion hittar du också paketerbjudanden om du vill boka in dig på flera behandlingar.

Betalning sker online eller i vår massagestudio. Med dig får du ett klippkort som du får stämplat efter varje behandling samt ett kvitto som du lämnar till din arbetsgivare. Klippkortet gäller i två år.

Observera att dina bokningar är personliga och att du inte kan överlåta massage till någon annan.

Friskvård kan användas för massage

FRISKVÅRD OCH MASSAGE FÖR ETT FRISKT ARBETSLIV

En positiv utveckling är att fler insett vikten av friskvård. Oavsett om man har ett arbete med fysisk ansträngning eller ett kontorsjobb som kräver mycket stillasittande framför datorn är det viktigt att man tar hand om sin hälsa medan man fortfarande är frisk. Är man mån om sin hälsa kan man stärka både immunförsvaret och kroppen. I Sverige är det inget ovanligt att arbetsgivare erbjuder anställda friskvård som förmån för att må bättre på arbetet. Detta är givetvis något som vi uppmuntrar alla att ta vara på, oavsett om friskvården används till träning, massage eller något annat som gynnar ens hälsa. Friskvårdsmassage kan användas fullt ut men också fungera som komplement om man tränar vid sidan om.

Massage har många hälsofördelar och fysiologiska effekter. Förutom ökad rörlighet och minskad smärta kan massage också hjälpa till att förstärka immunförsvaret och gynna ens välmående. Har du inte använt din friskvård än rekommenderar vi att du nyttjar den om du fortfarande har möjlighet.

På StockholmMassage.se följer vi alltid aktuell forskning inom massage och vidareutbildar oss för att vara en del i utvecklingen. För oss är det viktigt att andra aktörer inom massage följer samma spår. Det skapar en bättre bransch och ett sundare arbetsliv. För att använda din friskvård för massage hos oss kontaktar du oss helt enkelt via e-post. Du hittar våra kontaktuppgifter genom att klicka här.

OKUNSKAP KRING MASSAGE OCH FRISKVÅRD

Massage är något som uppskattas av alla, men det är inte alla som känner till att man kan använda det för sin friskvård. Istället råder det en förvirring där de flesta antingen köper sig ett gymmedlemskap eller struntar i friskvården för att man inte vet hur det kan användas. Vår förhoppning är att fler inte låter friskvården gå förlorad när den faktiskt kan användas för massage – bland annat i vår massagestudio.

Många arbetare har besvär med värk, kramp och stelhet. Bra och kontinuerliga massagebehandlingar kan förebygga problem innan man blir stel. Det är något alla som har friskvård bör unna sig för att slippa smärta, stress och spänning i kroppen. I vårt utbud finns det många behandlingar att välja bland, men vi rekommenderar att man bokar en längre massage med jämna mellanrum för att ge kroppen möjlighet att slappna av. Massage kan hjälpa även om man redan har problem, men det absolut bästa sättet är att masseras kontinuerligt i förebyggande syfte – särskilt om man har ett krävande arbete.

SÅ FUNGERAR FRISKVÅRD

Friskvård är en förmån som arbetsgivaren ger till sina anställda. Friskvården används för att förebygga sjukdomar men framförallt för en bättre hälsa. För arbetsgivaren är friskvård en skattefri förmån som man kan göra avdrag på, oavsett om det handlar om gymmedlemskap, motion, massage, kostråd eller något annat som gynnas hälsan. Observera att inte alla aktiviteter anses som friskvård och att det finns tydliga regler för vad som gäller. Skönhetsingrepp och vaxning är några av många aktiviteter som inte omfattas av friskvårdsbidraget.

Enligt nuvarande lagstiftning finns det inget krav på arbetsgivarna att erbjuda friskvård. Det är något som arbetsgivarna beslutar om själva. Oavsett om du väljer att nyttja din friskvård för massage eller något annat är det viktigt att du lämnar in dina kvitton till arbetsgivaren. Vill du köpa ett friskvårdspaket och nyttja din friskvård för massage kontaktar du oss via e-post.

FRISKVÅRDSBELOPP

Precis som med det frivilliga friskvårdsbidraget varje individuell arbetsgivare bestämmer om så finns det inte heller några gränser för hur mycket arbetsgivarna kan erbjuda sina anställda. Vad som kan vara bra att känna till är att Skatteverket har ett maxbelopp om 5 000 kronor för skattefria förmåner. Beloppet är inklusive moms.

 

FRISKVÅRD & MASSAGE I STOCKHOLM

På StockholmMassage.se erbjuder vi friskvårdsmassage i Stockholm. Du kan boka din behandling i vår massagestudio. För att boka friskvårdsmassage gör du det enklast online via vår hemsida. I prislistan hittar du också paketerbjudanden om du vill förboka fler behandlingar.