Friskvårdsmassage

Boka friskvårdsmassage i Stockholm – nyttja ditt fråskvårdsbidrag

BOKA NU

Fördelar med friskvårdsmassage

Ökar blodcirkulationen

Friskvårdsmassage ökar blodcirkulationen i kroppen och stärker musklerna, vilket kan bidra till att förbättra funktion och förebygga skador.

Förbättrad livskvalitet

Behandlingen kan lindra och minska smärta och stelhet, vilket bidrar till att öka rörligheten och förbättra livskvaliteten.

Minskar stress och ångest

Friskvårdsmassage kan reducera stress och ångest, vilket ger en mer avslappnad känsla som är viktig för att hålla kroppen hälsosam.

Boka friskvårdsmassage

Att boka friskvårdsmassage i Stockholm är enkelt och bekvämt. Stockholm Massage erbjuder professionella behandlingar för dig som är intresserad av att uppleva fördelarna med massage och avslappning. Våra terapeuter har alla utbildning för att kunna tillhandahålla högkvalitativa behandlingar som ökar muskelton, ökar rörligheten och förbättrar den allmänna fysiska hälsan. Att boka tid är enkelt, du bokar enkelt online via vår bokningsfunktion. Nyttja ditt friskvårdsbidrag och boka friskvårdsmassage i Stockholm hos oss.

Massagebehandling

Friskvårdsmassage i Stockholm

Får du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så kan du nyttja din friskvård från din arbetsgivare för att boka några av våra utvalda behandlingar inom massage. Vårt team består av kompetent och duktig personal som kan hjälpa dig att välja rätt typ av massagebehandling.

Inom ramen för friskvård och massage finns det många bra behandlingar att välja bland. Inte nog med att massage är ett utmärkt sätt att hjälpa kroppen att slappna av och må bra så har det visat positiva effekter, bland annat på immunförsvaret och spänningar i kroppen.

Friskvård och massage kan användas som komplement till träning, men det går även bra att använda friskvård för massage fullt ut om man har ett arbete som kräver fysisk ansträngning – eller kanske ett stillasittande kontorsarbete.

Om du vill använda din friskvård för massage kan du boka din behandling online på vår hemsida. Du kan boka in dig på enskilda behandlingar, alternativt paket som fungerar som klippkort. Betalning sker online eller i vår massagestudio.

Med dig får du ett klippkort som du får stämplat efter varje behandling samt ett kvitto som du lämnar till din arbetsgivare. Klippkortet gäller i två år. Du kan ladda upp dina kvitton digitalt i den friskvårdsportal som ditt arbete är anslutet till, däribland Benify, Epassi och många fler. Vissa bolag är inte anslutna till friskvårdsportaler, men om du är berättigad till friskvårdsbidrag kan du alltid prata med din HR-avdelning för att fråga om hur du skickar in ditt kvitto.

Observera att dina bokningar är personliga och att du inte kan överlåta massage till någon annan.

Bra att känna till

Precis som med det frivilliga friskvårdsbidraget, som varje enskild arbetsgivare beslutar om, finns det inga fasta gränser för hur mycket arbetsgivare kan erbjuda sina anställda i friskvårdsbidrag. Det är dock viktigt att påminna om att friskvårdsbidraget är personligt och inte kan utnyttjas av någon annan än den anställde som bokar behandlingar eller köper paket med sitt friskvårdsbidrag. Detta säkerställer att bidraget används i enlighet med dess syfte att främja hälsa och välbefinnande för den individuella medarbetaren.

Det kan vara bra att känna till att Skatteverket har fastställt ett maxbelopp på 5 000 kronor för skattefria friskvårdsförmåner. Detta belopp är inklusive moms och fungerar som en övre gräns för vad som kan erbjudas skattefritt till anställda. Denna gräns är avsedd att guida arbetsgivare i hur de kan erbjuda friskvårdsbidrag till sina anställda, samtidigt som de följer skattelagstiftningen.

Friskvård och massage för ett friskare arbetsliv

En positiv utveckling är att fler insett vikten av friskvård. Oavsett om man har ett arbete med fysisk ansträngning eller ett kontorsjobb som kräver mycket stillasittande framför datorn är det viktigt att man tar hand om sin hälsa medan man fortfarande är frisk. Är man mån om sin hälsa kan man stärka både immunförsvaret och kroppen. I Sverige är det inget ovanligt att arbetsgivare erbjuder anställda friskvård som förmån för att må bättre på arbetet. Detta är givetvis något som vi uppmuntrar alla att ta vara på, oavsett om friskvården används till träning, massage eller något annat som gynnar ens hälsa. Friskvårdsmassage kan användas fullt ut men också fungera som komplement om man tränar vid sidan om. Massage har många hälsofördelar och fysiologiska effekter. Förutom ökad rörlighet och minskad smärta kan massage också hjälpa till att förstärka immunförsvaret och gynna ens välmående. Har du inte använt din friskvård än rekommenderar vi att du nyttjar den om du fortfarande har möjlighet. På StockholmMassage.se följer vi alltid aktuell forskning inom massage och vidareutbildar oss för att vara en del i utvecklingen. För oss är det viktigt att andra aktörer inom massage följer samma spår. Det skapar en bättre bransch och ett sundare arbetsliv.

Okunskap kring massage och friskvård

Massage är något som uppskattas av alla, men det är inte alla som känner till att man kan använda det för sin friskvård. Istället råder det en förvirring där de flesta antingen köper sig ett gymmedlemskap eller struntar i friskvården för att man inte vet hur det kan användas. Vår förhoppning är att fler inte låter friskvården gå förlorad när den faktiskt kan användas för massage – bland annat i vår massagestudio.

Många arbetare har besvär med värk, kramp och stelhet. Bra och kontinuerliga massagebehandlingar kan förebygga problem innan man blir stel. Det är något alla som har friskvård bör unna sig för att slippa smärta, stress och spänning i kroppen. I vårt utbud finns det många behandlingar att välja bland, men vi rekommenderar att man bokar en längre massage med jämna mellanrum för att ge kroppen möjlighet att slappna av. Massage kan hjälpa även om man redan har problem, men det absolut bästa sättet är att masseras kontinuerligt i förebyggande syfte – särskilt om man har ett krävande arbete.

Så fungerar friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag, även kallat “friskvård”, är en förmån som arbetsgivaren ger till sina anställda. Friskvården används för att förebygga sjukdomar men framförallt för en bättre hälsa. För arbetsgivaren är friskvård en skattefri förmån som man kan göra avdrag på, oavsett om det handlar om gymmedlemskap, motion, massage, kostråd eller något annat som gynnas hälsan. Observera att inte alla aktiviteter anses som friskvård och att det finns tydliga regler för vad som gäller. Skönhetsingrepp och vaxning är några av många aktiviteter som inte omfattas av friskvårdsbidraget.

Enligt nuvarande lagstiftning finns det inget krav på arbetsgivarna att erbjuda friskvård. Det är något som arbetsgivarna beslutar om själva. Oavsett om du väljer att nyttja din friskvård för massage eller något annat är det viktigt att du lämnar in dina kvitton till arbetsgivaren. 

Redo att boka friskvårdsmassage?

Är du redo för en massageupplevelse i världsklass? Upplev den ultimata avslappningen i form av en friskvårdsmassage i Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av tekniker och kommer att skräddarsy din massage för att du får den bästa upplevelsen. Boka din behandling idag, köp klippkort eller ett paket för friskvårdsbehandlingar. De är giltiga i två år. Paketpriser hittar du i vår prislista under titeln friskvårdsmassage.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.