Massage på Lilla & Stora Essingen

Ta del av vårt stora utbud inom massage och skönhetsbehandlingar!

Koppla av med en massage på Lilla Essingen och Stora Essingen


Att få massage är både avkopplande och stressminskande. De flesta uppskatta trots allt en avslappnande massage och tycker man om massage kan det verkligen vara bra att regelbundet göra det. Massage har flera hälsofördelar och en rad andra positiva effekter.
Det tar inte många minuter till massagestudion som ligger precis vid Alviks tunnelbanestation och tvärbanan. Utbudet består av sportsmassage, relaxmassage, ryggmassage, terapeutisk massage och aromaterapi med massage. Du kan både besöka massagestudion och få ett hembesök. På det här sättet väljer du själv vad som passar bäst för dig och vad som är mest avslappnande.

pexels-marlon-trottmann-5843535

MASSOR AV FÖRDELAR MED MASSAGE

Många lider idag av spänd rygg, nacke och axlar genom ett stillasittande liv. Det är svårt att koppla av och många känner att stressen påverkar deras hälsa. Genom att kunna koppla av och varva ner blir det lättare att bli av med stressen. Massage mjukar upp både vävnad och muskler, det förbättrar blodtrycket och cirkulationen i kroppen. Du kan även känna att muskler som tidigare har orsakat dig stora problem slappnar av och mår bättre.

Regelbunden massage har visat sig ha många fördelar när det kommer till immunförsvaret som stärks på det sättet. Det kan linda och behandla spänningshuvudvärk och rent allmänt ge ett större välbefinnande. Att kunna koppla av och bli av med stress är något som alla behöver emellanåt. Massage påskyndar även läkning och återhämtning i kroppen. Boka in den behandlingen du behöver men du kan också kontakta mig om du vill få en skräddarsydd behandling utformad för dina behov.

SÅ BOKAR DU MASSAGE PÅ LILLA ESSINGEN OCH STORA ESSINGEN

Du kan enkelt boka in en massage i Lilla Essingen och Stora Essingen genom att skicka ett email eller boka direkt på hemsidan. Bokningen tar bara någon minut och sköts elektroniskt, även om du skulle boka massage i vår massagestudio i Alvik – eller med hembesök på Essingeöarna. Om du skulle få förhinder eller behöva avboka din massage är det viktigt att du gör det 24 timmar innan behandlingen, även vid hembesök.

MASSERAS LOKALT – HÄR ÄR FÖRDELARNA

Aktörer i centrala Stockholm har sällan lediga tider och det är en lång resväg till och från massagestudion. Väljer du en lokal aktör har du en bättre och mer personlig service, du behöver inte åka lika långt samt känna att du oftare kan få en behandling. Jag erbjuder hembesök eller besök på ditt kontor för att göra det lättare för dig att få en behandling. Alla har olika behov och alla har inte möjligheten att besöka massagestudion. Bor du i Lilla Essingen och Stora Essingen är det enkelt att komma till massagestudion men lika enkelt att boka in ett hembesök.

UTBUD AV MASSAGE PÅ LILLA ESSINGEN OCH STORA ESSINGEN

Jag erbjuder ett stort utbud av olika massagebehandlingar både som hembesök och i massagestudion. Utbudet består av bland annat relaxmassage, ryggmassage, sportmassage, klassisk massage och aromaterapimassage. Bokar du en tid i massagestudion kan du också välja skönhetsbehandlingar som vaxning av rygg, bröst, armar, ben, armhålor och mage. Prislista hittar du här.

MASSAGE MED BEBESÖK – STORA ESSINGEN OCH LILLA ESSINGEN

Bokar du ett hembesök hos mig tar jag självklart med massagebänk och oljor samt annan utrustning som behövs. Du kan koppla av på hemmaplan och känna att du slipper stressen av att åka någonstans. Alla kunder har olika önskemål och vissa har även svårt att lämna hemmet eller kontoret. Välj det som gör ditt liv bättre och mer avslappnat. Jag utför massage i hela Stockholmsområdet och då även Ekerö och Järfälla. Ett utmärkt alternativ för dig som har ett pressat schema.

PRISER

Helkroppsmassage
Längd: 120 min
Pris: 1 000 kr

Helkroppsmassage
Längd: 90 min
Pris: 700 kr

Helkroppsmassage
Längd: 60 min
Pris: 500 kr

Halvkroppsmassage
Längd: 30 min
Pris: 250 kr

Mer information om våra behandlingar och priser finns på vår prissida.

BOKNING

Bokning görs online via vårt onlineformulär. Har du frågor är du välkommen att höra av dig via e-post, kontakt@stockholmmassage.se