Deep Tissue Massage

Ett effektivt sätt att lösa upp spänningar och lindra smärta

BOKA DEEP TISSUE MASSAGE

Deep tissue massage (DTM) är en form av massage som används för att lindra spänningar i musklerna och öka blodcirkulationen. Det är en djupgående behandling som är utformad för att lösa upp knutar och spänningar som är inbäddade i djupare muskulära skikt. Behandlingsformen är vanligtvis fokuserad på specifika problemområden och kan användas för att lindra smärta, öka rörligheten och förbättra cirkulationen. Det är viktigt att komma ihåg att deep tissue massage inte är en behandling som är lämplig för alla.

Händer som masserar. Deep tissue massage.

FÖRDELARNA MED DEEP TISSUE MASSAGE

Deep tissue massage har många fördelar. Behandlingsformen är ett effektivt sätt att lösa upp spänningar och lindra smärta. Det hjälper också till att öka cirkulationen och lymfdränage, vilket ökar syreupptagningsförmågan och förbättrar lymfsystemets funktion. En annan fördel med deep tissue massage är att den också kan minska stress och ångest. Behandlingsformen hjälper till att minska hormonnivåerna som frigörs när man är stressad, vilket kan leda till ett bättre humör och allmän välbefinnande.

Deep tissue massage använder djupa, cirkulära rörelser och tryck för att lösa upp spända muskler och förbättra rörligheten. Behandlingen lämpar sig främst för dig som har stelhet, muskelspänningar eller skador på muskelvävnad som inte har läkt. Den passar också för de som lider av muskelskador eller ryggproblem, liksom för idrottare som försöker återhämta sig från en skada.

StockholmMassage.se erbjuder deep tissue massage som är en behandlingsform som syftar till att förbättra muskelfunktionen. Behandlingen kan bokas enkelt och smidigt online. Du som har friskvårdsbidrag har möjlighet att använda ditt bidrag för att boka massage hos oss.

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar som syftar till att förbättra hälsa och välbefinnande. Våra terapeuter har kunskap och erfarenhet inom många olika massageformer. I menyn kan du läsa mer om vilka andra behandlingar som erbjuds. Alla våra behandlingar är anpassade efter dina behov och problem.

PRISER OCH BOKNING

Du bokar enkelt online genom vår bokningssida, som är öppen dygnet runt. Om du vill köpa presentkort ber vi dig kontakta oss via e-post. Du hittar våra kontaktuppgifter under kontaktfliken, men kan också klicka här för att ta dig dit. Fullständiga priser hittar du på vår prissida.

Varmt välkommen!

BOKNING

För att boka behandling använder du vår bokningsfunktion online. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kontakt@stockholmmassage.se.